Beveiligen Besparen LED

Beveiligen & Besparen met LED buiten- en portiek armaturen Pre-Lite is dé LED-lichtspecialist voor VVE's en levert hoogwaardige lichtbronnen en -armaturen.

Geplaatst door: Pre-Lite

Beveiligen & Besparen met LED buiten- en portiek armaturen

Beveiligen & Besparen met LED buitenverlichting en portiekarmaturen

Pre-Lite is dé LED-lichtspecialist voor VVE's en levert hoogwaardige lichtbronnen en portiekarmaturen.

De juiste, storingsvrije verlichting is een basisvoorwaarde voor een prettige, veilige leefomgeving. En voor een lagere energierekening! Maar, wist u dat ook de onderhoudskosten bij LED-verlichting aanzienlijk lager zijn?

LED buitenarmaturen & portiekverlichting

De LED armaturen onder meer geschikt voor flatgebouwen en appartementen, zorgen dankzij de 50 duizend branduren voor een forse besparing op de energiekosten, terwijl ook de onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden. Uitgaande van 12 branduren per dag is onderhoud namelijk slechts eens in de 11,5 jaar nodig.

De rond gevormde buitenarmaturen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: 7, 12, 18, 20 en 24 Watt. Voor buitentoepassing zijn de armaturen IP65 spatwaterdicht. De armaturen zijn in normale uitvoering echter ook op hun plaats in pakweg de slaapkamer of keuken.

Doordat de onderbak is opgebouwd uit diegast-aluminium ondervinden de armaturen geen hinder van wisselende weersinvloeden. De in opaaluitvoering gegoten kap is opgetrokken uit slagvast materiaal. IK10
De LED portiek armaturen van Pre-Lite zijn volledig hufterproof terwijl de in prisma-uitvoering gegoten kap slagvast is. Die doorzichtige prisma-uitvoering is dusdanig opgebouwd dat verblinding door de LED verlichting voorkomen wordt.

Unieke microwave sensor

Pre-Lite LED portiekarmaturen zijn leverbaar als 10 en 15 Watt-uitvoering en beschikbaar als normale- en IP65-uitvoering (spatwaterdicht). De armaturen kunnen bovendien besteld worden met een gewone driver of een microwave-sensor. Deze laatste schakelaar biedt diverse praktische mogelijkheden. Standaard kent deze vier functies: aan/uit, dimming naar 20 of 40 procent (extra comfort met nog lagere energiekosten), automatische dag/nacht schakeling en bewegingsmelding.

Maatwerk

Naast het uitgebreide standaard leveringsprogramma biedt Pre-Lite de unieke mogelijkheid om maatwerk armaturen te ontwikkelen. Hiermee kan worden voldaan aan architectonische en klantspecifieke wensen voor een enkel gebouw of project. De armaturen worden ontwikkeld en gefabriceerd in onze eigen productiefaciliteit, wat snelle levering garandeert.

Benieuwd naar wat Pre-Lite voor uw appartementen-complex of project kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijk adviseur Aad Koudijs (tel. 088-2366050).

Kijk voor meer informatie over led-verlichting op www.pre-lite.eu

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.