Glazen Balustrades

Een fraaie esthetische toevoeging aan de uitstraling van uw gebouw.

Geplaatst door: Metaglas B.V.

Glazen Balustrades van Metaglas

Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid.

Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. De M-View® balustrades van Metaglas onderscheiden zich door de fraaie slanke vormgeving. Ondanks de slanke constructie zijn deze balustrades vooral sterk en veilig. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor optimale veiligheid in iedere situatie.

M-View® balustrades kunnen binnen en buiten worden toegepast, in woning- en utiliteitsbouw en zijn in verschillende typen leverbaar: van volledig glas, ingeklemd in de vloer, met of zonder handrail of met slanke staanders en liggers. Doordat wij verschillende systemen bieden en al onze producten op maat worden gemaakt, kunnen wij altijd een passende oplossing voor uw project maken.

Onze volglazen balustrades zijn een fraaie esthetische toevoeging voor de uitstraling van galerijen, trappen en vides. Op balkons kunnen de glazen balustrades ook worden gecombineerd met de functionele M-View® balkonbeglazing.

 

Voor Balkon en Galerijen

Met de volglazen balustrades van Metaglas krijgen galarijen een transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. De M-View balustrades onderscheiden zich door de slanke vormgeving. Ondanks de slanke constructie zijn deze balustrades vooral sterk en veilig.

Op balkons kunnen de glazen balustrades ook worden gecombineerd met M-View balkonbeglazing.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw project.

Voor Trappen / Vides

De volglazen balustrades zijn een fraaie esthetische toevoeging voor trappen en vides. Door de verschillende systemen die wij bieden en doordat alles op maat wordt gemaakt, kunnen wij voor ieder project een passende oplossing vinden.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij denken graag met u mee.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metaglas B.V.

Metaglas B.V.

Het Eek 5, 4004LM  Tiel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.