Trapbekleding Exclusief

Wilt u iets speciaals in huis dan is de serie exclusief zeker iets voor u. Prijs/kwaliteit staat voorop bij Flakestrap.

Geplaatst door: Flakestrap

Traprenovatie en bekleden door FlakesTrap.nl

Maak kennis met de meest veelzijdige trapbekleding van dit moment. De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trapppen toegankelijk en betaalbaar. De flakestrappen van Enssieg hebben haar weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren. Flakestrap.nl heeft zich daar, waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere klus een passende en efficiente oplossing. 

Flakestrap kan ook worden toegepast op galerijen. Voor een compleet mooie afgewerkte galerij bent u bij Enssieg Groep aan het goede adres. 

De orginele flakes-mix Exclusief kenmerkt zich door een zeer verfijnde flakes-mix bestaande uit onder andere glitters, bijvoorbeeld in de kleur goud of zilv

 

De Enssieg Groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.