Formawall®

Met een Formawall® sandwichpaneel slaat u twee vliegen in één klap: isoleren en bekleden tegelijk.

Geplaatst door: Robertson Nederland BV

Formawall® sandwichpanelen

Het grote voordeel van een sandwichpaneel is dat het fabrieksmatig in een veelal continu proces gefabriceerd wordt. Dit in tegenstelling tot de klassieke opbouw van een binnendoos, isolatie en buitenhuid, wat op de bouw wordt samengesteld.

De montage gaat, doordat het product volledig montagegereed is, sneller en is minder weersafhankelijk. Een kortere montagetijd levert geld op: lagere montagekosten en het gebouw kan eerder in gebruik genomen worden.
De dikte van het paneel bepaalt de isolatiewaarde.

Het aanbod van sandwichpanelen is groot, veel leveranciers bieden u een programma van standaard panelen in een vaste moduulmaat. Robertson biedt u een uniek systeem: Formawall® genaamd. Met dit systeem krijgt u vormvrijheid in combinatie met de voordelen van een sandwichpaneel.

Het Formawall® sandwichpaneel is leverbaar in een groot aantal reliëfs. Ook in oppervlakte van het paneel heeft u veel keuze. Naast de diverse laksystemen, biedt het Formawall® concept u èchte metalen buitenhuiden van koper, zink, RVS, Corten, etc. Duurzaam isoleren, snel te monteren en bijzonder fraai. Met Formawall® krijgt u een uniek gebouw voor een betaalbare prijs.

Bedrijvengids Geplaatst door
Robertson Nederland BV

Robertson Nederland BV

Larserpoortweg 32, 8218 NK  LELYSTAD

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.