Parkeergarage vloer

Om een goede slijtvaste vloer te hebben in de parkeergarages kunt u het best gaan voor een speciale coating die Enssieg Groep u adviseert.

Geplaatst door: Enssieg Groep

Parkeergarages totaal aanpak

In parkeergarage kan voor de bescherming van de betonvloer een coating worden aangebracht. Om de veiligheid van de gebruikers te vergroten kan gekozen worden een antislip laag aan te brengen, die in verschillende kleuren kan worden aangebracht. Tevens kunnen in binnen- en buitensituaties belijning en parkeervakken worden aangebracht. Uiteraard mogelijk bij zowel renovatie en nieuwbouw. Enssieg pakt ook totaal renovaties aan waarbij ze alle facetten in huis heeft om de opdrachtgever te ontzorgen. Het renovatie traject kan omvatten; scheurinjectie, vochtwering, betonreparatie, wand coating, slijtlagen voor de hellingbanen, vloercoating, Flakestrap trapbekleding, voegherstel en aanbrengen belijningplan. Voor een langdurige zekerheid van kwaliteit en levensduur kan ten einde een onderhoudscontract aangeboden worden over alle uitgevoerde werkzaamheden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Enssieg Groep

Enssieg Groep

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.