Toegangscontrole

Antrada is dé expert op het gebied van toegangscontrole- en beveiligingssystemen. Met onze parking divisie bedienen wij parkeergarages.

Geplaatst door: Antrada

Gecontroleerde toegang. Gemak voor wie naar binnen mag en veilig voor wie binnen staat. Eenvoudig te beheren. De combinatie van een snelle garagedeur en slimme camerasystemen maken het compleet. Wilt u een betaalsysteem toevoegen? Wilt u kentekenherkenning of toegang via de mobiele telefoon? Wij leveren en installeren. Graag leggen wij u de mogelijkheden voor en horen wat er bij u past. 

Bij Antrada Parking bent u in vetrouwde handen. Onze diensten gaan verder dan het leveren en monteren van een elektrotechnische installatie. Onze monteurs zijn dagelijks onderweg om bestaande en nieuwe klanten te voorzien van onderhoud en reparatie. Met een onderhoudscontract heeft u zelfs 24/7 toegang tot onze storingsdienst, zo wordt u altijd direct geholpen. 

Onze beveiligingsoplossingen zijn altijd afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Zoekt u bijvoorbeeld een slagboom, speedgate of geautomatiseerde poort? Wij zorgen ervoor dat uw parkeergarage de juiste installatie bevat. Antrada is continue op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. U kunt de toegang erg gemakkelijk maken door bijvoorbeeld voor paslezers, handzenders, toegang via smartphone, kenteken herkenning of een intercom installatie te kiezen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Antrada

Antrada

Lorentzweg 11, 2952 BJ  Alblasserdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.