SALTO neemt TouchByte over

SALTO introduceert toegangscontrole via gezichtsherkenning met de overname van TouchByte

Geplaatst door: Salto systems

SALTO Systems, wereldwijd marktleider in elektronische toegangscontrole oplossingen zonder fysieke sleutels, bevestigt met de overname van de Britse technologie-innovator TouchByte haar streven naar veilige, naadloze toegangscontrole via gezichtsherkenning. TouchByte is pionier in probleemloze toegangscontrole met behulp van geavanceerde gezichtsherkenningssystemen.

SALTO Systems, 26 april - SALTO Systems, een wereldwijd toonaangevende leverancier van innovatieve slimme toegangscontrole oplossingen, zet zich in voor het gebruik van biometrische technologie als de toekomst van toegangscontrole. In de afgelopen twee jaar heeft het de ontwikkeling van probleemloze toegangscontrole oplossingen willen versnellen door middel van verschillende strategische investeringen.

De digitale revolutie heeft de samenleving veranderd. Hele industrieën hebben een nieuwe vorm gekregen en ons beroepsleven, ons onderwijs en onze vrije tijd zijn onherkenbaar veranderd. Digitale id-dragers, digitale identiteiten en gezichtsherkenning worden de standaard in alle sectoren, waarbij automatische gezichtsherkenning een belangrijke technologie wordt om in de behoeften van de markt te voorzien.

In 2022 nam SALTO Systems Cognitec over, een belangrijke en groeiende speler op het gebied van gezichtsherkenning. Dit was al een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van haar toegangscontrole oplossingen door middel van biometrie en het gebruik van gezichtsherkenning technologie om een wrijvingsloze slimme toegangservaring te vergemakkelijken. Door de integratie van haar vlaggenschip FaceVACS algoritme, aangedreven door Cognitec, in SALTO's slimme apparaten, zal SALTO een hele nieuwe reeks van mogelijkheden aan haar portfolio van producten brengen om extra use-cases in toepassingen in verschillende industrieën mogelijk te maken.

Nu is dat moment dichterbij dan ooit. Door de recente overname van TouchByte, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde technologische innovator gericht op gezichtsherkenning, wil SALTO de ontwikkeling en time-to-market van de eerste en meest geavanceerde gezichtsherkenning toegangscontrole oplossing versnellen door het realiseren van Cognitec's algoritme potentieel via TouchByte's oplossingen portfolio en gezichtsmanagement platform.

Het onderbrengen van TouchByte bij de SALTO Groep versterkt SALTO's streven naar innovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. "Onze overname van Touchbyte is een natuurlijke stap voorwaarts in onze missie om innovatieve en cutting-edge technologie naar de toegangscontrole markt te brengen," zegt Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer bij SALTO Systems. "Met onze toekomstige oplossing voor gezichtsherkenning willen we onze klanten een veilige en wrijvingsloze manier bieden om toegang te krijgen tot hun gebouwen en faciliteiten."

SALTO Systems is enthousiast om te zien wat de toekomst in petto heeft voor de biometrische technologie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Salto systems

Salto systems

Schipluidenlaan 4, 1062 HE  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.