Salto systems

Salto systems

Schipluidenlaan 4, 1062 HE  Amsterdam

Over ons

 

 SALTO Space Platform

SALTO Systems ontketende in 2001 een revolutie op het gebied van toegangscontrole met de introductie van de SALTO Virtual Network SVN data-on-card technologie en geavanceerde batterijgevoede, draadloze, elektronische intelligente deursloten.

Al bijna 20 jaar staat SALTO synoniem voor innovatieve oplossingen, waaronder stand-alone, cloud-based en mobiele applicaties, die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design die praktische voordelen bieden voor vrijwel elk type deur en gebouw. In een breed scala van sectoren wordt SALTO algemeen erkend als een wereldwijde marktleider op het gebied van intelligente elektronische toegangscontrole-oplossingen.

 

 

Ons doel

SALTO Systems ontwikkelt en produceert geavanceerde en betrouwbare draadloze elektronische toegangscontrole-oplossingen die het leven van de mensen die onze systemen gebruiken aangenamer, comfortabeler en veiliger maken.

Onze systemen vormen een toegevoegde waarde voor onze klanten en maken het intelligenter beheren van gebouwen eenvoudiger. Ons doel is om niet alleen bij de top drie in onze branche te behoren, maar ook uw voorkeursleverancier te zijn voor intelligente elektronische toegangscontrole. Als organisatie willen wij een band creëren met eindgebruikers, klanten, partners, medewerkers en leveranciers met wie wij langdurige relaties opbouwen die gebaseerd zijn op onze kernwaarden betrokkenheid, flexibiliteit, integriteit en vertrouwen.

Wij streven ernaar een aantrekkelijk bedrijf te zijn voor de mensen die bij SALTO werken door middel van voordelen, voorzieningen en persoonlijke aandacht die bijdragen tot het verbeteren van de persoonlijke en professionele doelstellingen. Wij verwachten en waarderen niet alleen efficiëntie en verantwoordelijkheid, maar ook de passie om onze klanten de beste oplossingen en ultramoderne technologieën te willen bieden.

Bij SALTO zijn wij ons ervan bewust dat wij niet alleen maar producten, technologieën en diensten leveren, maar dat wij ook deel uitmaken van een veel groter geheel. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en duurzaamheid. Deze verantwoordelijkheid reikt verder dan onze bedrijfsdoelstellingen en we zijn voornemens om een reeks maatregelen in stand te houden overeenstemmend met onze vaste principes.

Onze kernwaarden

Om onze bedrijfsdoelstellingen te halen zonder onze waarden in het gedrang te brengen, leggen wij de nadruk op de volgende aspecten:

 • Het vermogen om zelfkritisch te zijn
 • Het verlangen om uit te blinken
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerking
 • Passie
 •  

   

  Onze cijfers

  SALTO Systems streeft ernaar een leidende rol te spelen in het onstuitbare proces van het massaal vervangen van mechanische sleutels door elektronische sleutels. Dankzij onze toewijding behoren wij nu tot de drie grootste fabrikanten van elektronische sloten ter wereld.

  Ons doel is om producten en nieuwe technologieën te ontwikkelen die zich aanpassen aan de voortdurend veranderende behoeften van elke sector door middel van betrouwbare oplossingen die eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden zijn.

  • 5.000.000 geïnstalleerde toegangspunten.
  • Meer dan 40.000 projecten verspreid over de hele wereld.
  • 40 kantoren en een wereldwijd internationaal netwerk met 28 dochterondernemingen.
  • 40.000.000 dagelijkse gebruikers van over de hele wereld gebruiken onze technologie om toegang te krijgen tot hun werkplek, instelling, school of woning.

  Onze medewerkers

  Wij hechten veel belang aan het stimuleren van talent, het samenwerken met universiteiten en het bevorderen van scholing, professionele ontwikkeling en werkplezier gedurende de gehele loopbaan van onze medewerkers. Wij bieden daarom eerlijke arbeidsvoorwaarden, aangevuld met de voordelen en voorzieningen die wij als onderneming kunnen bieden om bij te dragen tot het verbeteren van de werk- en persoonlijke omstandigheden van al onze werknemers.

  https://saltosystems.com/nl-nl/contact/

   

  Artikelen

  VvE Helpdesk Hulp nodig?

  Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

  Wij waarderen uw privacy.
  Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.