Sensor downlight

Het licht hoeft niet onnodig te branden! Een downlighter met geïntegreerde sensor is duurzaam. Gemakkelijk; snel te monteren en voordeliger in aanschaf.

Geplaatst door: Spectrus licht & advies

TOEPASSINGEN

De Sensor LED inbouw downlighter Instelbaar is uitstekend geschikt voor algemene verlichtingstoepassingen, zoals gangen, toiletten, bergruimtes, wachtruimtes etc. De Sensor downlighter Instelbaar wordt geleverd met driver en geïntegreerde PIR sensor en Lichtsensor die instelbaar is. Infrarood techniek. 

EIGENSCHAPPEN

De Sensor LED downlighter Instelbaar is uitgevoerd met een afscherming voor een gegarandeerd diffuus lichtniveau, met een UGR kleiner dan 19. De Sensor downlighter Instelbaar wordt voorzien van een hoogwaardige instelbare LED lichtkleur welke garant staat voor een hoge lichtopbrengst en goede kleur[1]weergave. Eenvoudig zelf de gewenste lichtkleur 3000K, 4000K of 6000K in te stellen d.m.v. een switch. De ring is standaard uitgevoerd in de kleur wit. De PIR sensor heeft fade-in en fade-out licht effect en een bereik van maximaal 6 meter bij een hoogte van 2,5meter.
Detectiegebied: 2-6 mtr.
Hold time: 10s-7min.
Daglichtsensor: 10-2000lux 

UITVOERINGEN

Lichtspreidingshoek 90 graden

Bedrijvengids Geplaatst door
Spectrus licht & advies

Spectrus licht & advies

Teugseweg 25, 7418 AM  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.