Shri Krishna School

Op 30 november jl. ging de bouw van start. Ook Gorter mag onderdeel uitmaken van dit bijzondere gebouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) heeft op woensdag 9 november 2016 in Utrecht een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stichting openbaar Primair onderwijs (SPO Utrecht) voor de ontwikkeling van een nieuw gezamenlijk complex voor Shri Krishna School en obs Pantarijn. 

Het nieuwe schoolgebouw komt op dezelfde locatie waar beide scholen nu al een gebouw delen. Elke school krijgt een eigen deel in het nieuwe gebouw. De bouw wordt gerealiseerd door Blanksma Bouw, het ontwerp komt van architectenbureau BVO Struick.

Voor een veilige daktoegang is gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Dit schoolgebouw in De Meern wordt uitgerust met een schaartrap. Deze trap -en ook de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.