SKG3 Beslag of cilinder?

Met de schrikbarende toename van het aantal inbraken dat gebruik maakt van de kerntrekmethode, is er vanzelfsprekend veel interesse in het beveiligen van de woning tegen kerntrekken.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Beslag of een cilinder met kerntrek-beveiliging?


Met de schrikbarende toename van het aantal inbraken dat gebruik maakt van de kerntrekmethode, is er vanzelfsprekend veel interesse in het beveiligen van de woning tegen kerntrekken. Er is veel om te doen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft via een versnelde procedure in april 2014 als eis voor het keurmerk toegevoegd dat een woning kerntrek-beveiliging moet hebben op alle deuren die toegang geven tot de woning. De opties zijn beslag met kerntrek-beveiliging en een cilinder met kerntrek-beveiliging, maar welke is de beste?

Beslag versus Cilinder

Het kiezen tussen beslag en een cilinder hangt af van welke sloten u momenteel heeft. Beslag beschermt niet tegen alle vormen van inbraak zoals de kopsleutelmethode of simpelweg lockpicken. Sloten en beslag worden doorgaans gekeurd door het SKG en krijgen een keurmerk van 1 tot 3 sterren. De drie sterren zijn de beste en veiligste keuze, maar tot voor kort niet altijd voorzien van kerntrek-beveiliging. Als u das al een SKG drie sterren cilinder heeft is beslag met kerntrek-beveiliging afdoende. Als je een cilinder van twee sterren of minder hebt, dan is het vervangen van de cilinder de beste keuze aangezien je dan ook meteen voorzien bent van de best mogelijk beveiliging tegen andere inbraakmethoden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.