Slimme verlichting in parkeergarages

LED armaturen met slimme sensoren in een parkeergarage zorgen voor meer veiligheid en verhogen het comfort in een garage. En niet geheel onbelangrijk, het is duurzaam want hiermee wordt ook nog eens veel energie bespaard.

Geplaatst door: Pre-Lite

LED armaturen met slimme sensoren in een parkeergarage zorgen voor meer veiligheid en verhogen het comfort in een garage. En niet geheel onbelangrijk, het is duurzaam want hiermee wordt ook nog eens veel energie bespaard. Aangezien LED verlichting minder elektriciteit gebruikt dan traditionele verlichting is overstappen op LED verlichting een verstandige keuze.

Daarnaast zorgt het gebruik van sensoren ervoor dat verlichting in de parkeergarage alleen aangaat als dit nodig is. De verlichting gaat aan als een auto in de garage rijdt of wanneer iemand door de garage loopt. Het merendeel van de tijd is het licht dus uit.

Bespaar slim direct op uw energierekening

Licht uit betekent direct besparen op de energiekosten. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee want dit kan wel een besparing van 80% opleveren van de energierekening. Bovendien zorgen de slimme sensoren ervoor dat de verlichting in zones kan worden geschakeld, waardoor alleen de zones verlicht worden waar een auto rijdt of de gebieden waar iemand door de garage loopt. Onze LED armaturen met slimme sensoren zorgt ervoor dat de verlichting dus alleen aangaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd, hiermee wordt ook nog eens het veiligheidsgevoel vergroot. Kwaadwillende personen kunnen zich dus niet verschuilen in het donker en dat geeft naast comfort ook nog eens een veilig gevoel.

Goed nieuws

Niet iedere situatie is hetzelfde en iedere beheerder heeft zo zijn wensen. We stellen de tijd in dat de armaturen aan blijven naar behoefte. En we stellen die ook haarscherp af zodat de verlichting niet aan springt bij iedere onverwachte windvlaag. Het resultaat: tevreden bewoners en een lagere energierekening. En dat is goed nieuws voor zowel bewoner als VvE-beheerder of woningcorporatie. De parkeergarage verlicht je het beste met onze LED armaturen uit de lijn IJssel en Maas.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier onze video

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.