Staka Dakluiken voor Feringa Building

Vorig jaar oktober produceerde en leverde Staka vijf TopAccess Dakluiken voor het Feringa Building in Groningen.

Geplaatst door: Staka Bouwproducten B.V.

Accountmanager Hammou Houssaine licht het project toe. “De dakluiken die we produceerden en leverden voor deze opdracht zijn 2.40 bij 90 cm groot en uitgevoerd in rvs. Met deze TopAccess dakluiken wordt door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen en een unieke isolatiewaarde van U = 0,21 W/m2K, warmteverlies door dakopeningen maximaal gereduceerd.”

Veilige toetreding dak

De dakluiken maken een veilige toetreding tot het dak mogelijk. “Dat kan noodzakelijk zijn voor bijvoorbeeld onderhoud of inspectie, onder meer van de zonnepanelen. Hiermee zorgen onze dakluiken voor een stukje veiligheid. In plaats van via een ladder aan de buitenzijde van het pand, kan men via het dakluik het dak betreden. Tegelijk is het mogelijk om grotere (onderhouds)apparatuur mee naar boven te nemen.”

Van Nederlandse bodem

Staka produceert dakluiken vanuit de eigen productielocatie in het Noord-Brabantse Oosterhout. “Doordat we van A tot Z het productieproces in eigen beheer houden, kunnen we snel schakelen en zijn onze levertijden kort. De dakluiken, die door Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling gemonteerd zijn bij het Feringa Building, zijn van Nederlandse bodem.”

Bedrijvengids Geplaatst door
Staka Bouwproducten B.V.

Staka Bouwproducten B.V.

Innovatiepark 16, 4906 AA  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Staka Bouwproducten B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.