Staka Bouwproducten B.V.

Staka Bouwproducten B.V.

Innovatiepark 16, 4906 AA  Oosterhout

Over ons

Over Staka

Staka onderscheidt zich door de combinatie van een hoge productkwaliteit, goede service en een scherpe prijs. Staka dakluiken zijn getest, worden onder KOMO-certificaat geleverd, hebben een hoge belastbaarheid en zijn bijzonder goed geïsoleerd. De ultieme oplossing voor snelle en gemakkelijke toetreding tot daken en dakterrassen!

Staka kent een lange geschiedenis. Na de oprichting in Amsterdam door dominee Stapel is het bedrijf in verschillende handen geweest. Sinds de overname door de huidige directeur in 2006 is er een heldere visie ontwikkeld en is er veel geïnvesteerd in productontwikkeling en efficiency in het productieproces. Dit heeft geresulteerd in een hoge productkwaliteit en scherpe prijzen voor onze dakluiken; duidelijke redenen waarom u voor Staka zou moeten kiezen.

Betrouwbaarheid

Staka biedt opdrachtgevers een korte doorlooptijd door o.a. deskundig voorraadbeheer, een hoge leverbetrouwbaarheid en een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding: zowel voor de standaarduitvoeringen als onze maatwerkproducten.

Medewerkers

Bent u op zoek naar advies op het gebied van daktoegang en daglichttoetreding door het dak? Of specifieke informatie over technische specificaties, prijzen en montageinstructies van onze dakluiken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Staka produceert haar dakluiken zelf in haar fabriek in Oosterhout (NB). Wij hechten veel waarde aan onze productiemedewekers die zich iedere dag opnieuw inzetten voor de kwaliteit van onze producten.

www.staka-dakluiken.nl/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.