Storingen

Helaas kan een liftinstallatie in storing komen te staan. De meeste storingen zijn binnen afzienbare tijd opgelost.

Geplaatst door: Staveren & Livenco B.V

‎De meeste storingen vinden plaats aan de lift- deuren, omdat gebruikers de lift- deuren blokkeren of per ongeluk tegen de deuren zijn aangebotst (bijvoorbeeld tijdens een verhuizing).

Als de liftmonteur de liftinstallatie niet in bedrijf krijgt, zal hij de storing opschalen naar een technisch specialist. Deze heeft meer ervaring en wordt bij calamiteiten ingeschakeld als een service monteur niet direct een oplossing kan vinden. Mocht er een onderdeel defect geraakt zijn waardoor de lift niet in bedrijf gesteld kan worden, dan zal dit doorgegeven worden aan het kantoor die contact opneemt met de eigenaar van de lift. Hier zal het plan van aanpak besproken worden, waarna er een reparatie voorstel wordt aangeboden.

Een lift die niet in bedrijf is, heeft bij ons een hoge urgentie. Dit houdt in dat deze op een prioriteiten lijst staat, waaraan een medewerker dagelijks werkt zodat er een oplossing komt.

Wij kunnen alle onderdelen van de grote liftbouwers verkrijgen. Kone, Otis, Schindler, Orona, Thyssen, enz. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de fabrikant die de lift gebouwd heeft. Daarnaast is de kennis en kunde van deze fabrikanten inmiddels verspreid door verschuiving van monteurs in afgelopen decennia, waardoor kennis ook bij ons ruim aanwezig is.

https://livenco.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Staveren & Livenco B.V

Staveren & Livenco B.V

Midwaystraat 5, 1339 NM  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.