Straatverlichting

EM Licht B.V. is fabrikant/leverancier van LED verlichting, naast onze standaard armaturen produceren wij ook diverse verlichting series zelf in eigen huis.

Geplaatst door: EM Licht B.V.

"Made in Holland"‎

"Made in Holland", deze series zijn dan ook modulair opgebouwd en onderdelen zoals de toegepaste LED drivers, LED modules, noodsets, batterijen, onderbakken en kappen zijn dan ook los verkrijgbaar.


In onderstaande categorie vind u ook de bijbehorende lichtmasten terug (aluminium, verzinkt (met of zonder uithouder)), klik op de afbeelding om naar de categorie te gaan:Omdat wij o.a. ook producent zijn kunnen wij ook maatwerk leveren en met u meedenken naar oplossingen, met onze ervaring van meer dan 25 jaar in het produceren en leveren van verlichting kunnen wij met recht zeggen dat wij verstand hebben van licht, we schuiven niet alleen dozen maar kunnen u dus ook wat inhoudelijk vertellen.

Straatverlichting

Koffermodel LED straatverlichting

Koffermodel LED straatverlichting

Paaltopmodel LED straatverlichting

Paaltopmodel LED straatverlichting

Terrein LED schijnwerpers-stralers (CL)

Terrein LED schijnwerpers-stralers (CL)

Diverse series zijn helaas niet altijd fabrieksmatig modulair opgebouwd vanaf onze leveranciers maar wij kunnen indien producten aan het einde van hun levensduur zijn nieuwe binnenwerken/LED modules/montageplaten leveren waardoor u de behuizing kunt laten zitten en alleen een nieuw binnenwerk/module hoeft te monteren, hiermee bespaart u dus aanzienlijk op de kosten, informeer naar de mogelijkheden.
We kunnen dit ook doen/leveren voor merken die wij niet zelf voeren.

https://www.emlicht.nl/service/

Bedrijvengids Geplaatst door
EM Licht B.V.

EM Licht B.V.

Florijnstraat 20, 4879AH  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.