RIool verstopt? RRS!

Riool Reinigings Service RRS is de specialist voor uw VVE voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen.

Riool of afvoer verstopt? Geen stress. Bel RRS!

Een rioolprobleem is vervelend en komt altijd onverwacht. Met 250 service monteurs door heel Nederland zijn wij altijd snel ter plekke.

Als uw bewoner ons belt, is onze monteur al onderweg. Alles geregeld met maar één telefoontje. Zo hoeft u als Vereniging van Eigenaren niets te doen. En u weet zeker dat wij uw bewoner snel en goed helpen: 24 uur per dag, dus ook ‘s nachts en op feestdagen.

Wij helpen u niet alleen met uw rioolproblemen, met preventieve reinigingswerkzaamheden voorkomen wij ze ook. En komen wij tijdens ons werk een defect tegen? Dan geven wij u dit direct door, zodat u beslist of u het meteen wilt laten herstellen tegen ons vaste tarief. Zo ontzorgen we u van A tot Z.

Heeft u interesse in of vragen over onze diensten? Neem dan contact op met Aad de Rouville via 088 030 13 97 of aad.de.rouville@rrs.nl. Hij helpt u graag.

Bedrijvengids Geplaatst door
RRS Riool Reinigings Service

RRS Riool Reinigings Service

Winkelhaak 67, 2495AX  Den Haag

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.