Havé-Digitap introduceert lichtsterkte meter voor LED verlichting

lichtmeter voor ledverlichting

Gepubliceerd: 08 mei 2015

Havé-Digitap introduceert lichtsterkte meter voor LED verlichting

De Sonel LXP-10 meet de lichtsterkte zowel in Lux als in Foot candles (Fc). Er zijn twee uitvoeringen van de LXP-10, namelijk de LXP-10A met een meetbereik van 0,001 lx (0,0001 fc) en de LXP-10B met een meetbereik van 0.01 lx (0.001 fc).

Beide uitvoeringen voldoen aan de CIE fotopisch spectrale response en ze zijn volledig cosinus gecorrigeerd ten behoeve van de hoeklichtinval. Hierdoor is de Sonel LXP-10 geschikt om LED (nood)verlichting te meten. Met name voor de noodverlichting gelden strikte eisen. De stabiele sensor is voorzien van een siliconen fotodiode met spectraal responsfilter. De metingen zijn zeer nauwkeurig en de meter heeft een snelle responstijd.

De Sonel LXP-10 heeft datalogging functie voor 16.000 meetwaarden; deze kunt u zowel via een standaard USB poort als via een optionele adapter draadloos downloaden op de pc (software is inbegrepen). Handmatig kunt u 999 metingen opslaan. Het grote scherm is makkelijk af te lezen, mede dankzij de achtergrondverlichting. Daarnaast is de LXP-10 voorzien van extra functies als auto zero, auto-off, datahold, MIN/MAX, Peak hold en REL.
Dankzij zijn compacte en robuuste ontwerp ligt de meter makkelijk in de hand en heeft hij een lange levensduur. De Sonel LXP-10 wordt geleverd inclusief kalibratie certificaat.

 

Meer informatie:
Havé-Digitap
T +31 (0)184 642 343
E info@have-digitap.nl
www.have-digitap.nl

Lichtadvies Lichtadvies aanvragen

Benieuwd hoeveel u in uw gebouw kunt besparen op verlichting?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Verlichting in de gemeenschappelijke ruimten kan een enorme kostenpost zijn, vaak ook omdat deze 24 uur branden. Ledverlichting is de oplossing! De meest zuinige ledlampen verbruiken 85% minder energie dan een gloeilamp met vergelijkbare lichtopbrengst.

Als Appartement & Eigenaar vinden wij het belangrijk dat VvE's op elk onderwerp op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de eventuele voor en nadelen (en tevens een eerlijke prijsvergelijking kunnen maken). Vandaar dat wij met een aantal gerenommeerde partijen gratis een lichtadvies voor uw gebouw geven.

Waar bestaat het lichtadvies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Lichtadvies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.