Gerelateerde suggesties:

Havé-Digitap introduceert lichtsterkte meter voor LED verlichting

08 mei 2015
lichtmeter voor ledverlichting
LEES VERDER

Havé-Digitap introduceert lichtsterkte meter voor LED verlichting

De Sonel LXP-10 meet de lichtsterkte zowel in Lux als in Foot candles (Fc). Er zijn twee uitvoeringen van de LXP-10, namelijk de LXP-10A met een meetbereik van 0,001 lx (0,0001 fc) en de LXP-10B met een meetbereik van 0.01 lx (0.001 fc).

Beide uitvoeringen voldoen aan de CIE fotopisch spectrale response en ze zijn volledig cosinus gecorrigeerd ten behoeve van de hoeklichtinval. Hierdoor is de Sonel LXP-10 geschikt om LED (nood)verlichting te meten. Met name voor de noodverlichting gelden strikte eisen. De stabiele sensor is voorzien van een siliconen fotodiode met spectraal responsfilter. De metingen zijn zeer nauwkeurig en de meter heeft een snelle responstijd.

De Sonel LXP-10 heeft datalogging functie voor 16.000 meetwaarden; deze kunt u zowel via een standaard USB poort als via een optionele adapter draadloos downloaden op de pc (software is inbegrepen). Handmatig kunt u 999 metingen opslaan. Het grote scherm is makkelijk af te lezen, mede dankzij de achtergrondverlichting. Daarnaast is de LXP-10 voorzien van extra functies als auto zero, auto-off, datahold, MIN/MAX, Peak hold en REL.
Dankzij zijn compacte en robuuste ontwerp ligt de meter makkelijk in de hand en heeft hij een lange levensduur. De Sonel LXP-10 wordt geleverd inclusief kalibratie certificaat.

 

Meer informatie:
Havé-Digitap
T +31 (0)184 642 343
E info@have-digitap.nl
www.have-digitap.nl

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Zoek ook op

Reacties

Liftscan
Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?