deuren openen met iphone

Het IntelliProx Blue kaartleessysteem is eenvoudig met je smartphone te beheren. Zo kunnen kaarten worden toegevoegd en geblokkeerd.

Geplaatst door: Opening Controls B.V.

IntelliProx Blue kaartleessysteem

 

 

De Intelliprox Blue-controller is een economische, enkeldeurs toegangscontroller die is bedoeld om toegang te verlenen tot één enkel toegangspunt. Door gebruik te maken van Keri's exit lezers in parallel met standaard instaplezers kan zowel in- als uitstappen worden bereikt op een beveiligde deur. Intelliprox Blue is ontworpen voor snelle implementatie en gemak van te gebruiken, via een programma- en controle-app die gratis beschikbaar is in een van beide iOS of Android. De apparaten worden draadloos geprogrammeerd via een Bluetooth aansluiting, dus de enige vereiste is de app (geladen op een smartphone), en nabijheid van de controller via Bluetooth, met een mobiel apparaat.

Meerdere controllers kunnen worden geprogrammeerd en bestuurd door één enkel slim apparaat. Gegevens in de databank kunnen worden overgedragen van de ene Intelliprox Blue gemakkelijk naar de andere, met behulp van de smartphone als een managementmedium. Met 1000 kaarthouders capaciteit en een 2500 event bu er, Intelliprox Blue kan alle toegangscontrole zijn die een faciliteit nodig heeft wanneer lagere aantallen deuren worden bediend. Intelliprox Blue o ers alles wat u nodig heeft voor een enkele deur, basis toegangscontrole, inclusief: Deur Sense, Deur Held, Toegangsverlening, Toegang geweigerd, handmatig vergrendelen/ontgrendelen, instelbare tijden en schema's voor vergrendelen/ontgrendelen. Dit alles wordt geleverd in een gemakkelijk om installeren, gemakkelijk te beheren, kosten e-actief pakket.

 

Kijk hier hoe het werkt

Bedrijvengids Geplaatst door
Opening Controls B.V.

Opening Controls B.V.

De Wetering 127, 4906 CT  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.