Fire Angel ST620

Deze Fire Angel ST620 Longlife rookmelder is voorzien van een lithium batterij die voor 10 jaar wordt gegarandeerd.
LEES VERDER

Fire Angel ST620 Thermoptek rookmelder, 10 jaar garantie

Fire Angel is het innovatieve zustermerk van First Alert,de marktleider op het gebied van brandbeveiliging in het Verenigd Koninkrijk. Samen met lokale brandweerlieden en veiligheidscontroleurs werkt Fire Angel aan kwaliteit die voldoet aan de hoogste eisen. Omdat niet alleen wordt gekeken naar de wetgeving, maar ook naar de wens van de gebruiker en de ervaringen van professionals, garandeert Fire Angel producten van unieke kwaliteit.

Met al deze kennis is ook de Thermoptek ST-620 optische rookmelder gerealiseerd. Haast geen andere rookmelder in de wereld detecteert rook zo accuraat en zo snel als deze rookmelder van Fire Angel, en is tegelijkertijd zo ongevoelig voor een vals alarm als gevolg van bijvoorbeeld dampen tijdens het koken.

Deze First Alert ST-620 reageert direct bij brand. Belangrijk, want bij brand telt iedere seconde. De grote knop die geplaatst is in het midden van het apparaat zorgt er voor dat u gemakkelijk iedere week snel de status kan controleren.

Deze rookmelder hoeft u niet aan te sluiten op het lichtnet. De 3v Lithium accu die reeds met de rookmelder is meegeleverd gaat maar liefst 10 jaar lang mee. Een veilig en betrouwbaar gevoel zonder dat u er omkijk naar heeft.

Merk: Fire Angel
Type: Thermoptek; ST-620
Deze rookmelder heeft supersnelle detectie en reageert direct bij rook - een van de snelste rookmelders ter wereld
De Fire Angel ST620 is de keuze van brandweer en van de Nederlandse Brandwondenstichting
De kans op een vals alarm is miniem met deze rookmelder.
Deze rookmelder heeft een gemakkelijke, grote testknop. Deze is geplaatst in het midden van de rookmelder. Hiermee kunt u wekelijks de werking van uw rookmelder eenvoudig controleren.
Deze rookmelder is op geruime afstand duidelijk te horen door de geluidsproductie van maar liefst 85 dB wanneer het alarmsignaal ten gehore wordt gebracht.
De ST620 is milieuvriendelijk geproduceerd en bevat tevens geen radioactieve stoffen die mogelijke schade kunnen aanbrengen.
De rookmelder wordt standaard geleverd met bodemplaat voor makkelijke montage
Keurmerk: Bosec en BS EN 14604
Garantie op de melder en op de accu; 10 jaar

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Quality Creations International
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.