Quality Creations International

Quality Creations International

Dokter W. van der Horstlaan 16, 2641 RV  Pijnacker

Over ons

Quality Creations International: Living Safe

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen. Living Safe, handelend onder de naam Quality Creations International, is al 25 jaar zowel importeur als distributeur van toonaangevende brandveiligheidsproducten die rechtstreeks van de fabrikant worden gekocht.

Brandveilig leven is de kern

De producten die wij leveren hebben als gemeenschappelijke factor dat ze het mogelijk maken brandveilig te leven. Het zwaartepunt ligt bij rookmelders en daarmee dus ‘brandveilig wonen en leven’.

Brandmelders zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om 230V rookmelders die in het kader van een eis vanuit het bouwbesluit geplaatst moeten worden (NEN2555), maar het kunnen ook batterij gevoede melders zijn. Of gekoppelde rookmelders die de veiligheid aanzienlijk vergroten.

Ook producten als koolmonoxidemelders, blusdekens en vluchtladders ontbreken niet in het leveringsprogramma van QCI. Aanvullend op onze brandveiligheidsproducten voeren wij ook noodverlichting; zowel voor in bedrijven, instellingen en openbare ruimten zoals portieken en galerijen.

Meedenken met klanten
De belangrijkste klantengroepen van onze groothandel zijn woningbouwverenigingen en VvE’s, Elektrotechnische installateurs, Brandweer Veiligheidsregio’s en partijen die onze producten doorverkopen zoals webshops. Voor al deze groepen hebben we kennis van de processen in relatie tot onze producten. Deze kennis delen wij graag met u. Daag ons gerust uit op dit vlak!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.