Prymaxx Aramide blusser

Deze Aramide blussers in 6 kilo of liter 20% lichter, zijn keuringsvrij en hebben 10 jaar garantie. Inspecteren doet u zelf tijdens de RI&E ronde.

Geplaatst door: Prymaxx Europe B.V.

Samenstelling

Aramide brandblusser
Onder de rode kunststof HDPE buitenmantel bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er geen extra coating laag nodig is aan de binnenzijde zoals bij metalen blustoestellen. Dit werkt kosten verlagend. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep, knijphevel en slangclips zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. Wij garanderen 10 jaar de werking. Hierdoor zijn de kosten lager omdat vroegtijdig vervangen hierdoor uitblijft. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden.
Verkrijgbaar in schuim en poeder:

AB blusschuim AB blusschuim is geschikt voor de brandbestrijding van brandklasse A (koolstof houdend) en brandklasse B (brandbare vloeistoffen). Het blusschuim kan gebruikt worden bij aanwezigheid van elektriciteit tot max. 1.000 Volt op een afstand van tenminste 1 meter.
Verkrijgbaar in 6 of 9 liter.
ABC poeder ABC poeder is geschikt voor de brandbestrijding van brandklasse A (koolstof houdend), brandklasse B (brandbare vloeistoffen) en brandklasse C (brandbare gassen). Het bluspoeder is niet geleidend en kan gebruikt worden bij aanwezigheid van elektriciteit tot max. 1.000 Volt op een afstand van tenminste 1 meter. Verkrijgbaar in 6 en 9 kilogram.
In de loop van 2016 verwachten wij van beide soorten de 2 liter / kilo blusser.

Bedrijvengids Geplaatst door
Prymaxx Europe B.V.

Prymaxx Europe B.V.

Houwbeekhof 22, 7544 SH  ENSCHEDE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.