Gerelateerde suggesties:

Salto KS

U wilt enkele deuren voorzien van toegangsbeheer? Dan biedt Salto KS uitkomst. Lees meer over wat Salto KS is en wat het voor u kan betekenen.
LEES VERDER

Salto KS – toegangscontrole voor appartementen

U wilt enkele deuren voorzien van toegangsbeheer? Dan biedt Salto KS uitkomst. Een oplossing die veel gebruikt wordt voor het midden en klein bedrijf, maar ook zeker goed toepasbaar is bij appartementencomplexen. Wat is Salto KS? Waarom is het zo’n populaire oplossing? En is het ook wat voor u? Dat leest u onderstaand.

Wat is Salto KS?
Salto KS is een toegangscontrolesysteem. Het systeem beheert de toegang: Wie heeft er toegang tot welke ruimte. De KS staat voor ‘Keys as a Service’, wat betekent dat het eenvoudig uit te breiden is. Salto KS werkt met ‘tags’ die eenvoudig toe te wijzen of te blokkeren zijn.

Waarom Salto KS?
Salto KS loopt voorop als het gaat om oplossingen voor slim toegangsbeheer. De voordelen voor u:
- Geen sloten vervangen; Salto werkt met tags. Missende tags blokkeert u eenvoudig (via app of account op PC) en nieuwe tags wijst u even eenvoudig toe. Wilt u een wandlezer? Dan kan dit met een elektronische sluitplaat of slot.
- Grip op toegangsbeheer; u stelt zelf in wanneer wie bij welke deur binnen mag gaan.
- Gebruikers kunnen deuren op afstand openen. Beheerder(s) zelfs via de app.
- Alles wordt gelogd; dus u heeft zicht op wie welke deur heeft geopend.
- Sterker nog; u kunt meldingen ontvangen van de toegangsactiviteit.

Onderzoek uw mogelijkheden
Salto KS biedt veel mogelijkheden, iets waar wij erg enthousiast over zijn. We adviseren u dan ook graag over uw mogelijkheden voor professioneel toegangsbeheer van uw appartementencomplex. Ga naar www.blankestijn-beveiliging.nl en vraag vrijblijvend een offerte of gesprek aan.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen