Salto toegangscontrole

Salto Systems ontwikkelde een revolutionair toegangscontrolesysteem dat inmiddels op meer dan een half miljoen deuren is toegepast.

Geplaatst door: Lagarde Groep

Hoe werkt toegangscontrole Salto

Hoe werkt toegangscontrole Salto? Eigenlijk heel eenvoudig. Bij veel systemen voor toegangscontrole wordt de informatie opgeslagen op de elektronische beslagen. Dit heeft tot gevolg dat als er een verandering moet worden aangebracht, dit op het beslag moet gebeuren. Salto heeft hier een zeer vernuftig alternatief voor ontwikkeld, waarbij het gehele sluitplan op beschermde kaarten wordt geplaatst dat contact maakt met een virtueel netwerk. Via de zogenoemde ID-dragers krijgen de beslagen hun informatie door. Bij de informatieoverdracht worden de slotgegevens gecommuniceerd naar de software.

Toegangscontrole Salto gefaseerd doorvoeren

Het toegangscontrole systeem dat Salto ontwikkelde kan heel eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande situaties. Hierdoor is een gefaseerde introductie mogelijk en kan er gespreid geïnvesteerd worden in deze technologie. Blankestijn Beveiliging heeft alle expertise in huis om alle bestaande deuren aan te passen met de Salto-technologie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.