Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Salto toegangscontrole

01 februari 2018
Salto Systems ontwikkelde een revolutionair toegangscontrolesysteem dat inmiddels op meer dan een half miljoen deuren is toegepast.
LEES VERDER

Hoe werkt toegangscontrole Salto

Hoe werkt toegangscontrole Salto? Eigenlijk heel eenvoudig. Bij veel systemen voor toegangscontrole wordt de informatie opgeslagen op de elektronische beslagen. Dit heeft tot gevolg dat als er een verandering moet worden aangebracht, dit op het beslag moet gebeuren. Salto heeft hier een zeer vernuftig alternatief voor ontwikkeld, waarbij het gehele sluitplan op beschermde kaarten wordt geplaatst dat contact maakt met een virtueel netwerk. Via de zogenoemde ID-dragers krijgen de beslagen hun informatie door. Bij de informatieoverdracht worden de slotgegevens gecommuniceerd naar de software.

Toegangscontrole Salto gefaseerd doorvoeren

Het toegangscontrole systeem dat Salto ontwikkelde kan heel eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande situaties. Hierdoor is een gefaseerde introductie mogelijk en kan er gespreid geïnvesteerd worden in deze technologie. Blankestijn Beveiliging heeft alle expertise in huis om alle bestaande deuren aan te passen met de Salto-technologie.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES