Intercom Indoor Station

Multi functioneel Indoor Station 5 met Touch Display en Camera. De camera heeft een hoge resolutie met perfecte kijkhoek en hoge kwaliteit audiotechnologie
LEES VERDER

Indoor Station met Touch Display en Camera / ID5

Met trots introduceren wij de ID5. De ID5 intercom terminal is het allereerste touchscreen toestel binnen de CONCERTO familie.

De ID5 zal u ondersteunen bij uw dagelijkse beveiligingsuitdagingen. Het zal u helpen uw waardecreatie te optimaliseren en helpen om mensen te beschermen.

Met de CONCERTO familie spelen wij in op de sterk stijgende eisen met betrekking tot de beveiliging van mensen, gebouwen en eigendommen, dit als gevolg van onvoorziene bedreigingen die we tegenwoordig maar al te vaak horen in het dagelijkse nieuws.

Het stijlvolle, slanke en compacte ontwerp past perfect bij uw gebouw en omgeving. De ID5 kan zowel aan de muur als op een bureau geplaatst worden.
Ontvang audio- en video gesprekken van verschillende apparaten en beheer de toegang van de deur(en) in uw gebouw moeiteloos. De intuitieve gebruikersinterface helpt u hierbij in elke situatie. Er kunnen verschillende schermachtergronden gemaakt worden om zo uw ID5 te personaliseren naar uw eigen behoefte.

Wees voorbereid als een noodgeval zich voordoet

De krachtige processors veranderen de ID5 in een communicatiecentrum. Met een speciale noodmodus-functie transformeert de ID5 van dagelijks gebruik naar een noodpost voor het beheer van een crisissituatie. Dit betekend dat u ook perfect bent voorbereid om te voldoen aan de nieuwe, opkomende normen voor de geavanceerde beveiliging van gebouwen, zoals bijvoorbeeld de EN62820 norm.

Hoogwaardige videokwaliteit in touchscreenweergave

Het 5-inch kleuren touchscreen biedt u een flexibele scherm-layout alsmede een ingebouwde camera die 2-weg videobeelden kan weergeven in hoge resolutie.

Optimale kijkhoek

De geïntegreerde hoge resolutie videocamera heeft een hoog dynamisch bereik (HDR) en biedt de perfecte kijkhoek.
Met een horizontale hoek van 128° en de verticale hoek van 96°, ziet u lange mensen, rolstoelgebruikers en ook mensen die naast elkaar staan. Ervaar altijd het perfecte zicht!

Kraakheldere audio kwaliteit

De ID5 slaat de spijker op zijn kop. Twee luidsprekers en hoogwaardige uHD-audiotechnologie zorgen voor een perfecte spreek- luister ervaring. Twee MEMS microfoons richten zich automatisch op het stemgeluid en onderdrukken storende achtergrond geluiden. Vanwege deze speciale audio-algoritme biedt de ID5 een uitzonderlijke hoge mate van spraakverstaanbaarheid.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Commend Benelux BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.