..........
shadow_fix

schuifeursystemen

Vanaf 2016 gaan wij verder met de Railmaster 2.0

Schuifdeursystemen

RAILMASTER 2.0

Deze nieuwe aandrijving is de opvolger van de Railmaster en voldoet aan alle eisen die vandaag de dag worden gesteld, zoals betrouwbaarheid, universeel toepasbaarheid, en eenvoudig te installeren en onderhouden. De geavanceerde elektronica, samen met de robuuste motor, maken dit een sterke, maar discrete en stille aandrijving.

De besturing heeft maar liefst drie microprocessoren. Een hoofdprocessor, een backup-processor, en een zogenaamde “watch-dog” processor, die continu alle veiligheidsfuncties in de besturing en de aangesloten sensoren test en bewaakt. Zodoende wordt gegarandeerd dat de aandrijving volledig veilig blijft als er ergens een probleem optreedt in de bewaakte systemen. De Railmaster 2.0 is gecertificeerd en toepasbaar in vluchtwegen volgens de nieuwste norm EN16005.

Deze geavanceerde aandrijving is geschikt voor vrijwel alle schuifdeursystemen in de wand en voor de wand en vergt minimale bouwkundige aanpassingen.

EVODRIVE
De EvoDrive wordt aangedreven door een magnetische lineairmotor. Hierdoor is deze aandrijving zeer stil en onderhoudsvriendelijk. Geschikt voor alle schuivende toepassingen binnen een gebouw, zoals wandpanelen, ramen, uitgiftevensters, zonwering en deuren. De EvoDrive wordt op de wand gemonteerd.

 

VEILIGHEID
Alle elektrische systemen van Spiltech voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en aan de Europese (CE) eisen voor elektronica.

 

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam