Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

CESeasy smartlock

01 april 2018
CESeasy :een toegangsverleningsconcept waarbij je veilig een digitale sleutel aan je vrienden,familie,zorginstanties kunt geven.Eenvoudig,veelzijdig, veilig
LEES VERDER

CESeasy toegangsverleningsconcept

CESeasy® is een toegangsverleningsconcept dat het leven gemakkelijker maakt. Heel eenvoudig geeft u veilig een digitale sleutel aan uw vrienden,familie of zorginstantie, zodat ze indien nodig toegang tot uw woning krijgen.

Bij de ontwikkeling is geen enkele concessie gedaan in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder, die voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien staat CESeasy® garant voor een lange levensduur.

Daarnaast is het slot te bedienen met een smartphone via een mobiele app. Ook is het mogelijk om via een software programma voor de pc het sleutelbeheer te regelen. Daardoor ziet u met dit slot overzichtelijk wie, waar en wanneer het slot heeft bediend. Het slot is op vrijwel iedere deur te installeren. Daarnaast is de installatie ook eenvoudig, voor de installatie hoeft de bestaande deur niet aangepast te worden. 

Naast het cilinderslot ontvangt u 3 gewone (mechanische) sleutels en 5 digitale sleutels.

Voor meer informatie over dit product klik HIER

Of neem een kijkje op onze website www.dlocks.nl

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

DLocks
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES