..........
shadow_fix

CESeasy smartlock

CESeasy :een toegangsverleningsconcept waarbij je veilig een digitale sleutel aan je vrienden,familie,zorginstanties kunt geven.Eenvoudig,veelzijdig, veilig

CESeasy toegangsverleningsconcept

CESeasy® is een toegangsverleningsconcept dat het leven gemakkelijker maakt. Heel eenvoudig geeft u veilig een digitale sleutel aan uw vrienden,familie of zorginstantie, zodat ze indien nodig toegang tot uw woning krijgen.

Bij de ontwikkeling is geen enkele concessie gedaan in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder, die voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien staat CESeasy® garant voor een lange levensduur.

Daarnaast is het slot te bedienen met een smartphone via een mobiele app. Ook is het mogelijk om via een software programma voor de pc het sleutelbeheer te regelen. Daardoor ziet u met dit slot overzichtelijk wie, waar en wanneer het slot heeft bediend. Het slot is op vrijwel iedere deur te installeren. Daarnaast is de installatie ook eenvoudig, voor de installatie hoeft de bestaande deur niet aangepast te worden. 

Naast het cilinderslot ontvangt u 3 gewone (mechanische) sleutels en 5 digitale sleutels.

Voor meer informatie over dit product klik HIER

Of neem een kijkje op onze website www.dlocks.nl

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam