CESeasy smartlock

CESeasy :een toegangsverleningsconcept waarbij je veilig een digitale sleutel aan je vrienden,familie,zorginstanties kunt geven.Eenvoudig,veelzijdig, veilig

Geplaatst door: DLocks

CESeasy toegangsverleningsconcept

CESeasy® is een toegangsverleningsconcept dat het leven gemakkelijker maakt. Heel eenvoudig geeft u veilig een digitale sleutel aan uw vrienden,familie of zorginstantie, zodat ze indien nodig toegang tot uw woning krijgen.

Bij de ontwikkeling is geen enkele concessie gedaan in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder, die voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien staat CESeasy® garant voor een lange levensduur.

Daarnaast is het slot te bedienen met een smartphone via een mobiele app. Ook is het mogelijk om via een software programma voor de pc het sleutelbeheer te regelen. Daardoor ziet u met dit slot overzichtelijk wie, waar en wanneer het slot heeft bediend. Het slot is op vrijwel iedere deur te installeren. Daarnaast is de installatie ook eenvoudig, voor de installatie hoeft de bestaande deur niet aangepast te worden. 

Naast het cilinderslot ontvangt u 3 gewone (mechanische) sleutels en 5 digitale sleutels.

Voor meer informatie over dit product klik HIER

Of neem een kijkje op onze website www.dlocks.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
DLocks

DLocks

Uilecotenweg 45, 5324 JT  Ammerzoden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.