Effectief Communiceren

Beeldschermcommunicatie kent een hoge attentiewaarde! Om die reden is narrowcasting dan ook het ideale systeem om bezoekers en/of personeel te informeren. 75% geeft namelijk aan een beeldscherm op te vallen, aanzienlijk hoger dan traditionele printmedia! Een informatie systeem van Digital Pixel Marketing is makkelijk in onderhoud, altijd up-to-date en betaalbaar.

Geplaatst door: Digital Pixel Marketing

EFFECTIEF EN DOELGERICHT COMMUNICEREN MET BEZOEKERS

Onze oplossing biedt tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan:

  • Presenteer lokaal en regionaal nieuws
  • Presenteer het lokaal en regionaal weerbericht
  • Communiceer openingstijden en belangrijke mededelingen
  • Communiceer voorschriften en tips
  • Presenteer sfeervideo’s- en afbeeldingen

Doelgroep onbereikbaar? 

Herkent u het? Weinig response op e-mailtjes en een lage opkomst bij vergaderingen/bijeenkomsten.. De reden? Niet gezien, of ze zijn niet op de hoogte. Dit is natuurlijk erg vervelend voor uzelf en de bewoners die wel aanwezig zijn. Narrowcasting, ofterwijl een opvallend beeldscherm (informatiebord) bij de ingang kan dit probleem grotendeels verhelpen! 

Narrowcasting kan op diverse manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een beeldscherm bij de entree. Op dit beeldschermen komen belangrijke mededelingen, nieuwtjes en agenda items. Doordat dit informatiebord relevante informatie vertoond en opvalt, zal iedere bewoner op de hoogte zijn van de volgende vergadering! De inhoud kunt u eenvoudig op afstand beheren! Of dit voor 1, 2 of wel 20 locaties is, maakt geen verschil in onze gebruiksvriendelijke oplossing! 

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Digital Pixel Marketing

Digital Pixel Marketing

Gilzeweg 2, 4861 AT  Chaam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.