Lasergegraveerde bordjes

Lasergegraveerde plaatjes naar eigen design. Gemaakt van resopalkunststof voor elke installatie en technische unit. Zelfklevend, duidelijk en UV-bestendig

Geplaatst door: Directsigns BV

Lasergegraveerd resopalbordje

DirectSigns BV is gespecialiseerd in het maken van lasergegraveerde resopal plaatjes. De plaatjes zijn te gebruiken op oneindig veel manieren maar we leveren vooral plaatjes voor installaties.

Het kan goed om dit soort plaatjes aan te geven op o.a. de volgende installaties ; koelinstallaties, verwarming, electriciteitsinstallaties, brandinstallaties, sprinklerinstallaties, gasinstallaties, beveiliging, domotica, verlichting, parkeerplekken, ventilatie, PV-installaties en nog veel meer.

De plaatjes zijn UV-bestendig, veelzijdig en gaan erg lang mee. Het grootste voordeel van een investering nu is de tijd dat het bespaart in de toekomst. Een reparatie is veel eenvoudiger uit te voeren wanneer alles netjes en houdbaar gelabelled is. Op die manier is een investering nu veel waard in de toekomst wanneer de nood het hoogst is.

 

Maakt u deel uit van het bestuur van ene VvE en voor deel van het technische bestuur dan is dit van belang voor u!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Directsigns BV

Directsigns BV

Prinsengracht 530 H, 1017 KJ  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.