Gerelateerde suggesties:

LED PLC

De LED PL is een van de meest gecompliceerde technische oplossingen in de verlichtingsindustrie. In de downlight-armaturen die het meest gebruikt worden, wo
LEES VERDER

Bij deze LED-PL lampen, die uitgerust zijn met een elektrolytische condensator, kan de temperatuur in de lamp makkelijk oplopen tot boven 90°. Bijna altijd is de driver, met hierop ook de zwakke elektrolytische-condensator, direct boven de LED's (of in ieder geval ìn de buis) geplaatst. Dit zorgt voor een zeer snelle uitval van deze "ouderwetse" componenten en dus zal de PL lamp zeer kort meegaan.

Verder bevatten de overige LED-PL lampen veel elektrische componenten, dit is hun andere zwakke punt.
Hierdoor zijn bij de andere LED-PL lampen deze problemen moeilijk op te lossen.

Bortly BV heeft in samenwerking met een bekend ontwerp-bureau, een chip ontworpen die bijna al de onderdelen, insluitend de elektrolytische condensator, vervangt. Deze chip is dè oplossing om de hoge hittevorming uit te sluiten. Deze chip zelf heeft nagenoeg geen problemen met hittevorming en bovendien hebben wij hem in het voetje van de LED-PL lamp gebouwd.
Eén van de testmethoden is, de Bortly LED PL lamp in een oven bloot te stellen aan een temperatuur van 120°, die de Bortly LED lamp voor een male periode van 148 uur met succes moet doorstaan!

De meeste LED-PL lampen zijn niet òf moeilijk dimbaar te produceren, dit terwijl de Bortly LED-PL lamp standaard dimbaar is.
Voor de meeste LED lampen zijn de EMC-problemen moeilijk op te lossen terwijl de Bortly LED PL lamp een zeer goede EMC waarde heeft. Ook de Cosinus Phi (of blindstroom-waarde) is vaak een heel probleem. De Bortly LED-PL lampen hebben een cosinus phi die groter is dan 0,95!!

De Bortly PL-lampen zijn toepasbaar in zowel 2- en 4-pins-armaturen en verkrijgbaar in diverse kleuren èn wattages.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

B2B Light
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen