Onderhoud led

Pre-Lite garandeert betrouwbare (led)verlichting. Ook voor verlichtingsonderhoud kunt u in de vorm van Pre-Lite-Periodiek op Pre-Lite bouwen.

Geplaatst door: Pre-Lite

Led onderhoud

Pre-Lite is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in verlichting. Pre-Lite adviseert en levert een breed en diep assortiment verlichtingsarmaturen. Investeren in verlichting loont. Goede, storingsvrije verlichting is een basisvoorwaarde voor een prettige en gezonde werkomgeving. Zij levert bovendien een belangrijke bijdrage aan het imago en de identiteit van een bedrijf, instelling of school. Voor bedrijven kan goede en storingsvrije verlichting zelfs een omzet verhogend effect sorteren. 

Kostenbesparing

Goede verlichting moet goed blijven. Bovendien zorgt tijdig onderhoud voor kostenbesparing. Voorkomen wordt dat meer energie gebruikt wordt dan noodzakelijk is. Om deze reden is een geautomatiseerd onderhoudssysteem voor verlichting ontwikkeld: Pre-Lite-Periodiek. Een monteur bellen voor de vervanging van lichtbronnen of ander onderhoud is niet nodig. Het systeem verzorgt zelf een melding aan de monteur, waarna deze meteen in actie komt.

Uitsluitend winstpunten

Tijdens een eerste bezoek wordt de huidige situatie geïnventariseerd. In nauw overleg wordt het onderhoud haarfijn afgestemd op de omstandigheden en behoeftes. Per saldo kent Pre-Lite-Periodiek uitsluitend winstpunten: u heeft geen omkijken meer naar verlichtings- (en desgewenst klein technisch-) onderhoud en u kunt voortaan rekenen op de meest optimale verlichting op de juiste plek.

En dat het hele jaar door, jaar in jaar uit. Niet onbelangrijk: dankzij Pre-Lite-Periodiek wordt u per saldo met minder onderhoudswerkzaamheden geconfronteerd.

 

Alle gegevens in een handomdraai

Dankzij Pre-Lite-Periodiek heeft u altijd inzicht in verrichte onderhoudswerkzaamheden. Via een code kunt inloggen in het systeem, waarna in een handomdraai alle gegevens, eventueel zelfs gespecificeerd per ruimte, zichtbaar zijn. Ook de exploitatiekosten over verschillende jaren kunnen gemakkelijk worden berekend. Zo heeft u te allen tijde inzicht in de staat van onderhoud van uw verlichting.

Meten is weten met de Bol van Ölrich

PRE-LITE garandeert betrouwbare verlichting met de laagste operationele kosten en de beste return on investment. Om deze garantie te kunnen waarmaken, is het van groot belang de gestelde hoge kwaliteit van het geboden totaalpakket aan eigen verlichtingsproducten te kunnen onderbouwen. Met argumenten verkregen uit nauwkeurige meetgegevens. Zodat men honderd procent zeker weet dat men krijgt – en houdt – wat op voorhand beweerd wordt. Hoe PRE-LITE dit doet? Door zijn al door de KEMA/ DEKRA gecertificeerde producten continu nauwlettend te controleren op de gestelde, allerhoogste kwaliteit. In het eigen technische laboratorium én in de zogenoemde Bol van Ölrich.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.