Gerelateerde suggesties:

Waterdicht ledarmatuur

Pre-Lite waterdicht ledarmatuur is speciaal ontwikkeld voor toepassing in parkeergarages.
LEES VERDER

Pre-Lite Waterdicht ledarmatuur

Pre-Lite introduceert een nieuw Waterdicht ledarmatuur dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing in parkeergarages. Het waterdichte karakter maakt de LED armaturen uit deze serie echter ook uitermate geschikt voor toepassing op elke willekeurige plek waar waterdichte armaturen benodigd zijn. De armaturen uit deze serie zijn niet voorzien van een TL led maar van een dubbele ledstrip. Dit maakt de armaturen bijzonder hufterproof. Het zorgt er tevens voor dat zij aanmerkelijk meer licht uitstralen.

De armaturen kunnen geleverd worden met en zonder noodschakeling. In de standaarduitvoering zijn de armaturen voorzien van een gewone driver. Desgewenst zijn ze echter ook leverbaar in uitvoeringen met een Microwave sensor. Deze laatste schakelaar biedt uiteenlopende mogelijkheden. De switch telt vier functies: aan/uit, dimming naar 60, 40 of 20 procent van het vermogen, dag/nacht schakeling en bewegingsmelding.

De nieuwe Pre-Lite waterdichte ledarmaturen zijn zeer energiezuinig en leverbaar in uitvoeringen van 20, 40, 48 (met en zonder nood) en 70 watt (met en zonder nood). De levensduur is met 50 duizend branduren ongekend lang.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen