energiecoach

Met de Energiecoach kunt u stap voor stap de verbruiksafname analyseren in uw complexen. Door vergelijkingen te maken van de verbruiken van de woningen

Geplaatst door: Techem Energy Services B.V.

De coach naar een lager verbruik

Energiekosten en verbruiken verlagen

Met de Energiecoach kunt u stap voor stap de verbruiksafname analyseren in uw complexen. Door vergelijkingen te maken van de verbruiken van de woningen / panden ten opzichte van de gemiddelde verbruiken komen knelpunten boven drijven. Door het inzichtelijk krijgen van de verbruiken en dus het blootleggen van het stookgedrag wordt men bewuster en gaat minder stoken.

Hoe het werkt

De verbruiken van de radiografische meters van Techem worden maandelijks online gepubliceerd. De beheerder van het complex sluit hiervoor een contract af met Techem. Bewoners / deelnemers kunnen dan door middel van hun unieke inloggegevens hun eigen verbruiksgegevens inzien. Alleen eigen gegevens, niet die van de buren! In overzichtelijke grafieken ziet men de eigen verbruiken en het gemiddelde ten opzichte van andere soortgelijke woningen in hetzelfde complex.

De voordelen

1. Lagere energiekosten


2. Gerichte advisering naar bewoners / deelnemers hoe verbruik te verlagen


3. Betere afstemming tussen voorschot en werkelijke afrekening


4. Eenvoudige energieanalyse


5. Tevreden bewoners / deelnemers


6. Bewoners / deelnemers kunnen hier inloggen om eigen verbruiken in te zien. (Alleen mogelijk wanneer beheerder van het     complex een contract met Techem afgesloten heeft voor de Energiecoach.)

Bedrijvengids Geplaatst door
Techem Energy Services B.V.

Techem Energy Services B.V.

Postbus 2152, 4800 CD  Breda.

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.