..........
shadow_fix

Gelijkwaardigheidsverklaring Energielabel

Databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen

Voor het maken van energielabels (bestaande bouw) en EPC-berekeningen (nieuwbouw) is een openbare databank beschikbaar waarin gecontroleerde kwaliteitsverklaringen zijn opgenomen. Deze verklaringen zijn beoordeeld door een college van onafhankelijke deskundigen. Voor het maken van energielabels mogen alleen gecontroleerde kwaliteitsverklaringen uit deze databank gebruikt worden in de berekening. Gebouweigenaren (ook gemeenten) gebruiken de gegevens om na te gaan welke producten c.q. systemen zij kunnen toepassen bij het verbeteren van de energetische prestatie van een gebouw.
In de databank is te vinden of de gebruikte kwaliteitsverklaring in de EPC-berekening gecontroleerd en goedgekeurd is door deskundigen. Dus kwalitatief in orde is.

K-vision gelijkwaardigheidsverklaring
De K-vision kozijnen zijn opgenomen in de onafhankelijke databank van ISSO (www.isso.nl)
De onafhankelijk vastgestelde U-waarde van het K-vision kozijn met drievoudig HR glas is 1,0 (voor een standaard kunststof kozijn ligt dit op 1,4) en voor het K-vision kozijn met HR++ glas is het 1,3 (voor een standaard kunststof kozijn geldt 1,6). De K-vision kozijnen voldoen hiermee ruim aan het Bouwbesluit waarin een U-waarde van <1,65 is voorgeschreven.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam