Nano-infrarood

De nieuwe kijk op verwarmen

Geplaatst door: Energieneutraal

Nano-infrarood


Wat is nano-infrarood?
Nano-infrarood verwarmt de ruimte met stralingsenergie, waarbij de elementen (vloer/wanden/plafond) verwarmt worden en niet de lucht. Doordat de elementen verwarmt worden en deze warmte teruggeven aan de ruimte, verbruikt nano-infrarood weinig energie en de warmte zeer comfortabel aanvoelt.

Toepassingen;
Nano-infrarood kunt u krijgen in verschillende varianten, van panelen die als radiatoren gebruikt worden voor in woonkamers of slaapkamers, handdoekdroger en spiegels voor in de badkamer maar ook folies die in de wand verwerkt kunnen worden of art panelen om reclame te maken voor uw produkten. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing.

Icm zonnepanelen
Wekt u nu teveel op met uw zonnepanelen dan zijn nano-infrarood panelen direct inpasbaar in uw warmtehuishouding en verbruikt u het teveel opgewekte elektra in uw eigen woning. Hiermee levert u niet terug en bespaart direct op uw gasrekening.

https://www.nrgneutraal.nl/produkten.html

Bedrijvengids Geplaatst door
Energieneutraal

Energieneutraal

Baileystraat 2 E, 8013 RV  Zwolle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.