Oplaadpunten

Steeds meer oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij leggen deze graag voor u aan.

Geplaatst door: P. Hoekwater B.V.

Oplaadpunten elektrische auto

P. Hoekwater B.V. levert en installeert laadpunten of laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden begint steeds grotere vormen aan te nemen. De verwachting is dat in de komende jaren autobezitters steeds vaker zullen overstappen naar een elektrische auto.

Oplaadpunten bij uw appartementencomplex aanleggen

Steeds meer VvE's laten oplaadpunten of laadpalen bij hun appartementencomplex aanleggen. P. Hoekwater B.V. is als elektrotechnisch installateur ook gespecialiseerd in oplaadpunten aanleggen in regio Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn, maar ook verder in regio Noord Holland. Voor uw personeel of klanten die een elektrische auto rijden, is het natuurlijk, ook met oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een goed initiatief om een oplaadpunt elektrische auto bij uw complex te laten aanleggen.

Oplaadpalen

Heeft u onlangs een elektrische auto gekocht of bent u voornemens om een elektrische auto te kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U zet uw auto dan ’s nachts aan de oplaadpaal en kunt u ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

Dit is mede afhankelijk hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 220-V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Bij een centraal gelegen oplaadpunt één tot twee uur. Bij een snel laadpaal langs de snelweg, kan het ook in maximaal 30 minuten. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en accu af.

Welke oplaadpunten zijn er?

P. Hoekwater B.V. installeert oplaadpunten bij bedrijven, parkeerplaatsen, centrale gelegenheden en bij particulieren thuis. Wij werken met de volgende laadpunten:

Oplaadpunt elektrische auto aanvragen?

Wilt u graag één of meerdere oplaadpunten elektrische auto aanvragen? 

voor meer informatie bel 0297 324260 of mail naar verkoop@hoekwater.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
P. Hoekwater B.V.

P. Hoekwater B.V.

F A Wentstraat 2 - A, 1431 KZ  AALSMEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.