HR++ EPS-PARELS

De nieuwe standaard voor na- isolatie bestaande spouwmuren, Het unieke systeem onderscheid zich door de korrel

Geplaatst door: IsoSun Nederland

UniPearls®

De nieuwe standaard voor na- isolatie bestaande spouwmuren, Het unieke systeem onderscheid zich door de korrel granulatie van c.a 3.5 mm gemiddeld en de basis grondstof 100% grafiet garandeert een betere isolatie waarde tot wel 20% beter dan de traditionele Hr ++ spouwmuurisolatie. UniPearls® staat voor energie zuinig wonen en een milieuvriendelijke woonstijl,
Doordat u uw huis isoleert met het UniPearls® systeem gaat u onmiddellijk een beroep doen op uw energie factuur voor het behalen van het maximale besparing rendement. Uw UniPearls® Installateur berekent graag voor u uit wat de besparing van uw bestaande woning zal zijn.

DE UNIEKE PRESTATIES VAN UNIPEARLS® BIEDT DE VOLGENDE VOORDELEN VOOR UW SPOUWMUURISOLATIE:


-Tot 20 % betere isolatie prestatie dan traditionele eps materialen, Een thermische geleidbaarheid van slechts 0.033 mW /   ( m /K)
-Waterdamp doorlaatbaar en weinig vocht opname (getest volgens NBN EN 12086 of NBN EN 10456)
-Maatvast (Uniglue® verlijming)
-Lage Veroudering Factor
-Geen verrotting
-Vlamdovend
-Laat u nu goed adviseren door uw UniPearls® spouwmuurisolatie installateur , En haal het maximale rendement uit uw  spouwmuurisolatie investering.

UniGlue®

Uniek nieuwe spouwmuurisolatie lijm ontwikkeling, Bij het aanbrengen van UniPearls® en UnIGlue® wordt als Eén systeem verwerkt, In opdracht van UniPearls® B.V is de UniGlue® ontwikkelt in onafhankelijke laboratoria. UniGlue® garandeert een stevige solide isolatie plaat in uw spouwmuur die wel water en waterdampdoorlaat, Bij eventuele regenwater wat door drongen is in de spouwmuurisolatie plaat UniPearls®, Kan dan ook door de onderlinge ruimte tussen de eps parels naar beneden de fundering worden afgevoerd. UniGlue® bevat ingrediënten die verrotting van eps parels tegen gaan en voorkomen dat de isolatie plaat krimt en scheurt. De Unieke onderscheidende eigenschappen :

UnIGlue® heeft een neutrale PH (geen aantasting spouwankers
UnIGlue® zomer goed te verwerken bij hoge tempraturen
UnIGlue® winter goed te verwerken bij lage tempraturen
UniGlue® in combinatie met UniPearls® heeft een Dampdiffusieweerstandsgetal (µ): 1-2
UniGlue® is Kant en klaar !
UniGlue® Is Milieuvriendelijk

Voor meer informatie bel: 0499 37 60 58 of mail: info@isosun.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
IsoSun Nederland

IsoSun Nederland

Zandweg 24, 5683 CK  Best

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.