Kooltherm® K10

De Kingspan Kooltherm® K10 Plus Plafondplaat is een resol hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern.

Geplaatst door: Kingspan Insulation

Toepassing Kingspan Kooltherm® K10 Plus Plafondplaat

De Kingspan Kooltherm® K10 Plus Plafondplaat is aan twee zijden voorzien van een glasvlies cachering en aan één zijde 20 mm naturel crème houtwolcement met een facetkant. De Kingspan Kooltherm® K10 Plus Plafondplaat kunt u door de hoge isolatiewaarde uitstekend toepassen als plafondisolatie. De plaat is uitstekend geschikt voor het isoleren en afwerken van parkeergarages en kelderboxen. De Kingspan Kooltherm® K10 Plus Plafondplaat is standaard verkrijgbaar in de afmeting 1200 x 600 mm. De isolatieplaat en houtwolcementplaat zijn ten opzichtevan elkaar verlijmd in een wisselsponning.

Voordelen K10 Plus Plafondplaat

- Hoogwaardige hardschuim isolatieplaat lambdawaardenvanaf 0,020 W/m·K
- Maximale isolatie met minimale dikte; voorkomt dure bouwkundige aanpassingen
- Euro brandklasse B-s1, d0 (naakt product)
- Stootvaste, akoestische en esthetische afwerking in één
- Ideaal bij het (na)isoleren van kelderboxen en parkeergarages
- Licht van gewicht, eenvoudig en snel te verwerken
- Blijvend thermisch rendement

Technische gegevens

- Densiteit ca. 35 kg/m³
- Druksterkte bij 10% vervorming(NEN EN 826) ≥ 100 kPa
- Dimensionele stabiliteit 48 uur, 70°C en 90% RV (lengte en breedte) ≤ 1,5%
- Dimensionele stabiliteit 48 uur, -20°C / +70°C (lengte en breedte) ≤ 1,5%
- Diffusie weerstandsgetal (μ) 35
- Gesloten cellen min. 90%
-Euro brandklasse (NEN EN 13501-1) B-s1, d0 (naakt product)

Duurzaamheid

DUBOkeur
Als één van de weinige hardschuim isolatieplaten heeft Kooltherm® DUBOkeur. Alleen de meest milieuvriendelijke producten binnen een bepaalde toepassing krijgen dit keurmerk. Het wordt uitgegeven door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) en geeft aan in hoeverre een product het milieu aantast. Het keurmerk geeft aan dat Kooltherm® een goede tot zeer goede keuze is.

Voor meer informatie kijk op: www.nibe.info.

EPD
Kooltherm® beschikt over een milieu keurmerk op Europees niveau; de Environmental Product Declaration(EPD). Deze verklaring geeft informatie over de milieugegevens van het product op basis van een levenscyclusanalyse (LCA) die is uitgevoerd volgens de internationale norm ISO 14025 (type III milieuverklaringen). EPD’s vormen de basis voor de beoordeling van gebouwen op ecologisch niveau zoals gedefi nieerd in het nieuwe Europese project “Duurzaamheid van gebouwen”. Door het vergelijken van verschillende EPD’s, kan er een (milieu)bewuste productkeuze gemaakt worden.

Neem voor de betreffende producten contact op met de technische service afdeling of kijk op: www.construction-environment.com

BRE Green Guide to Specification
Alle Kingspan Kooltherm® producten, geproduceerd in zowel de UK als in Nederland, behalen de hoogst mogelijke score volgens de ‘Green Guide to Specifi cation’, namelijk A+. Deze score is gebaseerd op de levenscyclusanalyse van het product en levert een bijdrage aan het behalen van BREEAM certificering op een gebouw. De gebouwen worden geanalyseerd volgens de BREEAM methode (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) met als doel prestatieverbetering.

Bedrijvengids Geplaatst door
Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Lorentzstraat 1, 7102 JH  WINTERSWIJK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.