100 procent

Iedereen schreeuwt het van de daken: “ Wij hebben de laagste prijs, wij leveren de beste kwaliteit, ons product is het beste

Geplaatst door: Liftcentraal

100% garantie op tevredenheid

Iedereen schreeuwt het van de daken: “ Wij hebben de laagste prijs, wij leveren de beste kwaliteit, ons product is het beste, wij zijn de snelste” en ga zo maar door. Alles draait hierin om “ wij en ons” terwijl “ u en uw” wat ons betreft centraal moet komen te staan.

Uw wensen en behoeften
Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Uniek in de liftenbranche is dat wij niet werken met moeilijke contracten met lange opzegtermijnen. Wij werken voor u zolang u dat zelf wenst. Door ons werk goed te doen, willen wij er voor zorgen dat er geen noodzaak is om bij ons weg te gaan.

U kunt bij ons terecht voor liftonderhoud, reparaties en moderniseringen van alle merken en typen lift- en roltrapinstallaties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om u over alle hieraan gerelateerde vraagstukken te adviseren en bij te staan.

Uw investering

Een lift of roltrap is een kostbaar bezit en u besteedt aan het liftonderhoud veel geld. Vaak een kostenpost waarbij u niet of nauwelijks weet wat er daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Liftcentraal maakt uw investering zichtbaar en zet hiervoor gepassioneerde techneuten in. Uw investering wordt door Liftcentraal weer gestoken in zaken waar het echt om gaat. Dus, wel goed en gedegen liftonderhoud maar geen overhead- en andere onnodige kosten.

"Uw investering wordt door Liftcentraal weer gestoken in zaken waar het echt om gaat"

Uw tevredenheid, daar gaat het om!


Liften hebben onderhoud nodig, dat staat vast. Uw tevredenheid is echter de basis voor onze samenwerking. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Het is, wat ons betreft, dan ook logisch dat u dan pas betaalt.

Op basis van dit gegeven nodigen wij u uit om het met ons te proberen. Wij vatten het voor u samen:

  • Géén moeilijke contracten
  • Géén opzegtermijnen
  • Samenwerking zolang u zelf wenst
  • Afspraak=afspraak
  • Betalen bij 100% tevredenheid
  • Niet goed, geld terug

Spreekt u dit aan? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen hoe wij liftonderhoud in de praktijk brengen. Of vraag hier een vrijblijvende liftscan aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Liftcentraal

Liftcentraal

Hondsdijk 5, 2396 HG  Koudekerk aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.