Energiezuinige lift?

Bij het energiezuinig maken van uw gebouw is de lift waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt.

Geplaatst door: Bellboy Lifttechniek BV

Bij het energiezuinig maken van uw gebouw is de lift waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Door te kiezen voor modernisering van uw lift door Bellboy Lifttechniek, slaat u drie vliegen in één klap: een eigentijdse lift, een lagere energierekening en u doet mee aan een beter milieu.

We horen u denken:

Hoe bespaar je nou energie op een lift? De lift gaat toch nog steeds even vaak naar boven en beneden? Nou, nee dus. Waarom moet een lift, die net iemand naar de achtste etage heeft gebracht, weer automatisch naar beneden gaan? Misschien dat de volgende gebruiker wel op de zesde wil instappen. Daarom kunnen wij de lift zo instellen dat deze automatisch halverwege wacht. Dat scheelt een hoop energie.

En wat te denken van die felle verlichting?

Daar kunnen best LED-lampjes in. En die hoeven ook geen energie te verbruiken wanneer de lift leeg is. Ook andere verouderde onderdelen van uw lift kunnen worden vervangen door nieuwere, zuinigere materialen. Omdat een lift intensief wordt gebruikt, heeft elke energiezuinige maatregel direct een merkbaar effect.
Niet alleen op het milieu, maar ook op de energierekening van uw gebouw.

Voor meer informatie over energiezuinige liften: 0172-501017 en www.bellboy.nl.
Bedrijvengids Geplaatst door
Bellboy Lifttechniek BV

Bellboy Lifttechniek BV

Albert Einsteinweg 25A, 2408 AP  Alphen aan Den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.