Gratis MJOB liften

Is uw lift gezond? Kom er achter met de Liftcentraal gezondheidscheck.

Geplaatst door: Liftcentraal

Is uw lift gezond?

Gezondheid
Voor bijna iedereen is dit één van de belangrijkste kernwaarden van het leven. Van een goede gezondheid wordt u gelukkig en zorgeloos, wie wil dat nou niet?

Gezonde mensen
Maar, gezondheid is niet vanzelfsprekend. Om gezond te blijven is een goede voeding van groot belang. Goed onderhoud door regelmatig te bewegen hoort hier ook bij. Hoewel onze passie bij liften ligt, adviseren wij mensen die goed ter been zijn, om regelmatig de trap te nemen. Als trappenlopen een probleem wordt, biedt een druk op de liftknop uitkomst. Wat is het toch fijn dat er dan een goed werkende lift in het pand aanwezig is die blaakt van gezondheid!

Gezonde liften
Voor liftinstallaties geldt hetzelfde. Uw lift blijft gezond als deze goed onderhouden wordt. Goed en gedegen onderhoud houdt in ècht tijd steken in schoonmaken, afstellen en correct smeren. Zo simpel is het! Helaas zien wij in de branche dat het er nog wel eens anders aan toe gaat. Een (te) snelle check op de werking van de lift en het invullen van het logboek, daar blijft het vaak bij. Blijft uw lift hiermee wel gezond? Krijgt uw lift de juiste aandacht?

Gezondheidscheck
Om er achter te komen of uw lift(en) gezond is/zijn, kunt u nu gebruik maken van de Liftcentraal gezondheidscheck. Wat houdt dit in?:

1. Een complete conditiemeting van uw lift(en)
2. Een kort interview met u of uw technisch verantwoordelijke
3. Een duidelijke rapportage met hierin:


*Verbeterpunten voor liftonderhoud
*Duidelijke foto's en omschrijving van eventuele gebreken
*Inzicht in de exploitatiekosten (MJOB)
*Een financiële second-opinion


Kortom, om af en toe eens uw gezondheid te checken is helemaal niet verkeerd. Dit geldt ook voor de gezondheid van uw lift(en).

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende gezondheidscheck aan uw lift(en)? Meldt u dan nu aan via ons inschrijfformulier.

Bedrijvengids Geplaatst door
Liftcentraal

Liftcentraal

Hondsdijk 5, 2396 HG  Koudekerk aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.