Bellboy - Modernisering

De levensduur van uw lift kunnen wij aanzienlijk verlengen door te moderniseren.

Geplaatst door: Bellboy Lifttechniek BV

Bij de keuze tussen renoveren of vernieuwen van een lift spelen prijstechnische vragen vaak een hoofdrol. Dat is begrijpelijk, maar vergeet ook niet stil te staan bij de wettelijke voorschriften, de kwaliteit en energiebesparende mogelijkheden.


Bellboy Lifttechniek plaatst graag nieuwe, moderne liften. Tegelijkertijd zullen we reëel zijn richting u. Niet elke oude lift hoeft compleet vernieuwd te worden. Er zijn genoeg oudere liften met zulke degelijke, onverwoestbare onderdelen dat vervanging echt niet nodig is. Met renovatie kom je dan al een heel eind. Daar staat tegenover dat nieuwe liften vaak comfortabeler, mooier en energiezuiniger zijn. Omdat elke lift anders is, komen wij het liefst even langs om u te kunnen adviseren wat in uw situatie de beste keuze is.


Nieuwe lift, nieuwe norm

Wanneer u kiest tussen renovatie of vernieuwing moet u ook kijken naar de geldende norm. Kiest u voor een geheel nieuwe lift, dan krijgt u te maken met andere normen. Met ingang van september 2017 geldt de NEN-EN 81-20/50. Kiest u voor renovatie, dan blijft gewoon de norm staan die gold bij ingebruikname. Dit is de NEN 1081 of de EN 81-1/2.


De nieuwe norm betekent in de praktijk vooral dat er meer vrije ruimte onder en boven de lift moet zijn voor onderhoudsmedewerkers. Biedt uw liftschacht te weinig ruimte voor de nieuwe norm, dan zullen er dus aanpassingen of verbouwingen moeten plaatsvinden voordat een nieuwe lift kan worden geplaatst. Ook die extra werkzaamheden (en kosten) moet u meenemen in uw afweging.


Wilt u verder praten over renovatie of vernieuwing? Wij komen graag bij u langs voor advies op maat. Bel of mail ons: 0172-501017 en verkoop@bellboy.nl of ga naar www.bellboy.nl
Bedrijvengids Geplaatst door
Bellboy Lifttechniek BV

Bellboy Lifttechniek BV

Albert Einsteinweg 25A, 2408 AP  Alphen aan Den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.