Glasservice Entreedeuren

Het vervangen van rechte of gebogen glas in toegangsproducten is specifiek werk, kies daarom voor de specialist!

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

Wij ontvangen regelmatig berichten dat gebroken glaspanelen van entreeproducten na vervanging door derden wederom breken of dat er technische storingen optreden aan de deur. Oorzaken hiervan zijn o.a. verkeerde maatvoering of het verkeerd plaatsen van de panelen. Zowel het glas als het vervangen van glaspanelen van toegangsproducten is specifiek werk.

Wist u Dat...?

Uit onderzoek is gebleken dat bij één op de vijf glasvervangingen die werd uitgevoerd door derden, er hierna technische storingen optraden aan de deur?

Dit alles creëert ongemak, een onveilige situatie en extra kosten voor u als klant. Boon Edam Glasservice garandeert u na de glasvervanging een uitstekend werkende deur zonder extra kosten. Het vervangen van glas in toegangsproducten is specifiek werk, kies daarom voor de specialist!

Jarenlange Ervaring

In de entreeproducten van Boon Edam worden verschillende soorten glas toegepast, al naar gelang de situatie, het specifieke onderdeel en de normen die daarvoor gelden. Wij hebben precies in kaart waar gelaagd, gehard of ander glas toegepast dient te worden, zonder dat uw veiligheid en die van uw bezoekers in het geding komt. Door onze jarenlange ervaring met gebogen glas en vlak glas in onze producten beheersen wij het vervangen van gebroken glaspanelen als geen ander.

Voordelen Boon Edam Glasservice

Het door ons laten uitwisselen van beschadigd glas biedt een aantal belangrijke voordelen voor u:

  • Snelle levertijd, uitstekende service (24/7) en een hoge productkwaliteit;
  • Wij leveren zowel vlakke als gebogen glaspanelen in vele uitvoeringen zoals gelaagd, gehard, inbraakwerend, kogelwerend, etc. ;
  • Wij leveren alleen gecertificeerd veiligheidsglas;
  • Wij leveren en plaatsen alle soorten veiligheidsglas in elke toegangsproduct;
  • Wij leveren onze glaspanelen snel en efficiënt door heel Nederland tegen marktconforme prijzen;
  • Wij beschikken over de exacte maten van de glaspanelen voor uw deur;
  • De uitwisseling van gebroken panelen wordt door onze kundige mensen gedaan. Zij zorgen er dan gelijk voor dat uw deur weer uitstekend werkend in bedrijf wordt gesteld.

Glasschade aan uw Toegangsproduct?

Heeft u glasschade en wilt u dit weer optimaal hersteld hebben, kies dan voor glasservice van dé specialist! Bel 0299 38 09 11 of stuur een e-mail naar revisie@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.