Inspectie Luchtkanalen

Inspectie totale luchtbehandelingsysteem.

Geplaatst door: Blygold Nederland B.V.

Visuele Inspectie

 

De kanalen van het luchtbehandelingsysteem behoren schoon te zijn. Vervuilde kanalen hebben een negatieve invloed op de luchtkwaliteit. Dit kan zich in eerste instantie uiten in een minder prettige (muffe) geur, die de kantoorbewoners bewust of onbewust een onbehaaglijk gevoel geeft. Vervuilde luchtbehandelingsystemen kunnen echter ook een voedingsbodem vormen voor micro-organismen. In het ergste geval kan het luchtbehandelingsysteem daardoor een besmettingsbron worden met als gevolg ziekteverschijnselen en allergieklachten.

In oudere installaties is soms aan de binnenzijde isolatiemateriaal toegepast. Dit veroudert en verweert in de loop van de tijd, waardoor de toplaag losraakt en er minerale vezels in de luchtstroom terecht kunnen komen. Deze vezels veroorzaken oog-, neus-, huid-, en slijmvliesirritaties.

Wij kunnen voor u een inspectie verzorgen van het totale luchtbehandelingsysteem. In een helder rapport met duidelijke foto’s wordt een goed beeld gegeven van de hygiënische en technische staat van uw installatie.

Naast visuele inspecties kunnen wij ook uw luchtbehandelinginstallatie controleren op microbiologische reinheid.

Bedrijvengids Geplaatst door
Blygold Nederland B.V.

Blygold Nederland B.V.

Hoofdveste 13, 3992 DH  Houten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.