Breman afvoertechniek

Prefab schoorstenen: praktisch design en altijd op maat De prefab schoorstenen van Breman Schoorsteentechniek blinken uit in kwaliteit. Ze zijn altijd praktisch ingedeeld, en met hun doordachte design zien ze er standaard mooi uit. Ieder dakvlak biedt ruimte aan een schoorsteen. En hoe de situatie ook is, wij maken ’m op maat. Wij volgen nauwgezet de wensen van de opdrachtgever, en gebruiken de omstandigheden optimaal. Uitsluitend aluminium onderdelen De prefab schoorstenen van Breman Schoorsteentechniek bestaan uit aluminium onderdelen. Kanalen die uitmonden in de schoorsteen worden aluminium gelast in de ’kast’, zodat wij een waterdichte constructie kunnen garanderen. Om een koudebrug te voorkomen, plaatsen wij PS-schuim aan de binnenkant van iedere dakopstand. De ruwe dakvloer is overigens het beste fundament voor zo’n dakopstand. Het maakt de verbinding naar de dakbedekking veel sterker. Op een hellend dak Een schoorsteen op een hellend dak is een uitdaging op zich. U kunt kiezen uit tal van uitvoeringen. Voor de koppeling naar het dak gebruiken wij diverse materialen: plakplaten op een bitumen dak bijvoorbeeld, en pan-indekstukken op een pannendak. Er komt geen lood meer aan te pas, maar uitsluitend loodvervangend materiaal. Een schoorsteen met steenstrips Breman Schoorsteentechniek maakt verder schoorstenen met kunststof steenstrips. Eenmaal geplaatst oogt alles heel natuurlijk, omdat de strips in kleur en vorm naadloos aansluiten bij de steensoort die u gebruikt. Voordat wij aan de slag gaan, bepaalt u aan de hand van een monsterbord hoe ’t er allemaal uit gaat zien. Kunststof steenstrips •in meerdere steenvormen (50x210, 52x240 en 71x240 mm) •in alle veelgebruikte metselverbanden •in elke steenkleur (natuurgetrouw nagebootst en kleurecht) •in elk gewenst design •natuurlijke grondstoffen •al sinds 1982 toegepast in buitenopstellingen •zeer gering gewicht (ca. 10 kg/m2) •met 10 jaar garantie

Geplaatst door: Breman Schoorsteentechniek

Prefab schoorstenen: praktisch design en altijd op maat

Prefab schoorstenen, rookgasafvoersystemen en ventilatiesystemen. Wij maken ze op maat en in elke kleur. Onze kwaliteitsproducten zijn praktisch van indeling. Standaard.
Verre van standaard is de vormgeving. Een schoorsteen bijvoorbeeld, ontwerpen wij volledig naar wens, zodat hij naadloos in het beeld van het gebouw past.

Altijd snel en doeltreffend
Wij bewegen ons al meer dan 30 jaar soepel in een markt, waarin voorschriften voortdurend veranderen, en ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen. Wij spelen daar snel en doeltreffend op in.

Aluminium en roestvaststaal? Wij passen het toe en verwerken ’t. Zonder problemen. Omdat wij er alles van weten. Voor ieder bouwproject kunnen wij producten op maat maken en monteren.

U hebt er geen omkijken naar
De afdeling werkvoorbereiding van Breman Schoorsteentechniek werkt uw project grondig uit en giet ’t in de juiste vorm. Uiteraard verloopt alles in nauw overleg, maar verder hebt u er bijna geen omkijken naar. Het is onze manier van ontzorgen. Wij maken gebruik van de modernste tekenapplicaties, en wisselen alle gegevens het liefst digitaal uit.

Verantwoord produceren
Breman Schoorsteentechniek werkt verantwoord. Onze vakmensen beschikken over een perfect geoutilleerd werkcentrum. Gekoppeld aan hun specialistische kennis resulteert dat in een doordacht productieproces. Als u dat wilt, monteren onze medewerkers de materialen ter plekke. Waarbij veiligheid en accuratesse altijd voorop staan. Wij kregen onze VCA-certificering niet voor niets…

Eén aanspreekpunt
Wij kunnen perfect uit de voeten als bindende en coördinerende factor bij projecten. Wij werken graag nauw samen met bouw- en installatiebedrijven, zodat voorbereiding en uitvoering vloeiend in elkaar overlopen. Dat is handig voor u, omdat er slechts één aanspreekpunt is. Bovendien profiteert u met zo’n teamverband van een slimme bundeling van kennis en ervaring.

Advies en renovatie
Renovaties hebben voor ons geen geheimen. Wij kennen alle ins en outs. Maak een afspraak voor een inspectie op een bestaand complex, en wij brengen de mogelijkheden en onmogelijkheden helder in beeld. Aan de hand van die overzichtelijke rapportage kiest u voor renovatie of vervanging.

Een lezing over rookgasafvoertechniek?
Wij doen dat regelmatig en komen uiteraard ook graag bij ú langs om er alles over te vertellen.

Contact
Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over Breman Schoorsteentechniek, of over een specifiek werkgebied. Telefoon 038 3327799

Bedrijvengids Geplaatst door
Breman Schoorsteentechniek

Breman Schoorsteentechniek

Ondernemersstraat 3, 8271 RS  IJSSELMUIDEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.