Compacte ventilatie

Compacte Mechanische Woonhuisventilator voor kleine inbouwruimtes. De compacte afmetingen maken deze woonhuisventilator zeer geschikt voor renovatie.

Geplaatst door: Groupe Atlantic Nederland

Waarom ventileren?

demen, zweten, koken, douchen, wassen, we doen het allemaal maar wist u dat de lucht in onze huizen en gebouwen hierdoor elke dag vervuild wordt? Zonder goede ventilatie ontstaat al snel een ongezonde en vochtige lucht in huis wat voor problemen kan zorgen: muffe lucht, bacteriën, schimmels, enz. Slechte luchtkwaliteit kan voor allerlei gezondheidsklachten zorgen, zoals astma, concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn.

Vroeger gebeurde ventilatie op een natuurlijke wijze door deuren, ramen, kieren en spleten. Maar doordat huizen en gebouwen steeds beter geïsoleerd worden, blijft de vuile lucht binnen gevangen. Mechanische ventilatie zorgt er voor dat deze vervuilde lucht naar buiten gebracht wordt en schone lucht naar binnen. 

 

Orcon Compact woonhuisventilator

De Orcon Compact mechanische woonhuisventilator is geschikt voor plaatsing in kleine inbouwruimtes. De Compact is een mechanisch ventilatiesysteem voor luchtafzuiging van keuken, badkamer en toilet.

 

Automatisch ventileren in de juiste stand

De Compact type RHB is voorzien van een radiografische afstandsbediening, hiermee kunt u de ventilator op afstand bedienen en laten ventileren in de gewenste stand. Door middel van de 6 toetsen kiest u zelf in welke stand het toestel draait. De afstandsbediening RF is eenvoudig te plaatsen, door het gebruik van de batterij is het aanbrengen van bekabeling overbodig.

 

Automatische vochtdetectie

De Compact is extra energiezuinig door automatische vochtdetectie. Stel u heeft gedoucht of gekookt dan gaat de ventilator automatisch in een hogere stand ventileren. Wanneer er geen hoge luchtvochtigheid wordt waargenomen gaat de ventilator weer automatisch in een lage stand ventileren. Hierdoor bespaart u energie en heeft geniet u van extra comfort.

 Altijd gezonde lucht

Door het toevoegen van CO2 sensoren heeft de bewoner extra comfort en energiebesparing. Door deze vraaggestuurde toepassing draait de ventilator standaard in de lage stand en zal pas bij een stijging van de CO2 waarde in de ruimte automatisch meer gaan ventileren. Totdat de vereiste luchtkwaliteit bereikt is, gebeurt het ventileren fluisterstil en efficiënt.

 

Kijk voor meer informatie op www.orcon.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland

Landjuweel 25, 3905 PE  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.