Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland

Landjuweel 25, 3905 PE  Veenendaal

Over ons

Over Orcon

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. We ontwikkelen daarom met én voor de markt, energiezuinige ventilatiesystemen met als doel: het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin mensen op een comfortabele en gezonde manier kunnen wonen, werken en leren. Om optimaal te kunnen genieten van een comfortabele en gezonde woon-, werk- en leeromgeving kunt u bij ons terecht voor:

  • ondersteuning en onderhoud
  • service vragen
  • technische vragen
  • garantie

Totaaloplossing voor het binnenklimaat van uw woning

Bent u opzoek naar een totaaloplossing voor de ventilatie, verwarming, koeling en warm water van uw woning? Samen met ons zusterbedrijf Thercon hebben we de krachten gebundeld en is Green Igloo ontstaan. Green Igloo biedt energiezuinige totaaloplossingen waarbij de producten van Orcon en Fujitsu worden toegepast.

Ondersteuning en Onderhoud

De juiste instellingen en goed onderhoud van Orcon ventilatiesystemen zijn van belang voor het behouden van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Bij Orcon vinden we het belangrijk dat u alles kunt vinden wat u zoekt en dat u ook zelf weet hoe u onze producten kunt onderhouden. Om dit zo duidelijk mogelijk te maken voorzien wij u van instructievideo's. Aan de hand van deze video's kunt u onze ventilatieproducten eenvoudig zelf onderhouden. 

Garantie

Orcon verleent op de MVS-15 woonhuisventilator standaard 24 maanden garantie vanaf productiedatum. Wanneer binnen een jaar na productiedatum het toestel geregistreerd wordt, ontvangt u nog eens 66 maanden extra garantie op onderdelen. Bewoners kunnen de MVS-15 woonhuisventilator binnen een jaar na productiedatum registreren op www.orcongarantie.com Na registratie heeft de bewoner recht op 90 maanden garantie.

Contact met Orcon

Heeft u vragen? Of wenst u hulp of advies van onze medewerkers? Vul dan uw gegevens in. U krijgt van ons binnen een werkdag bericht. klik hier

Volg ons ook op social media! 

      

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.