EcoHeat combiketel

Voor een comfortabel binnenklimaat is goede ventilatie en aangename warmte van essentieel belang.

Geplaatst door: BUVA homecare systemen

BUVA EcoHeat combiketel

De ventilatiesystemen van BUVA zijn al jaren een begrip in de markt. De verschillende varianten van het Vital Air System garanderen de optimale luchtkwaliteit door natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. BUVA combineert de kennis van ventilatie met verwarming voor optimaal comfort.

De BUVA EcoHeat is een hoogwaardige HR-ketel voor ruimteverwarming en warmtapwater. De ketels kenmerken zich door hun hoge rendement, wat zich vertaalt in de hoogste EPC-besparing voor een combiketel in de markt. Verder is bij de ontwikkeling gekeken naar robuustheid en onderhoudsarme technieken, die de prestaties van de ketel over zijn hele levensduur garanderen.

EcoHeat combiketel is in 3 types leverbaar

De BUVA EcoHeat combiketel is in 3 types leverbaar:

- BUVA EcoHeat 14-4 combiketel (CW4)
- BUVA EcoHeat 16-4 combiketel (CW4)
- BUVA EcoHeat 18-5 combiketel (CW5)

Lees hier de brochure ‘BUVA EcoHeat’ voor een compleet overzicht van prestaties, technische eigenschappen en specificaties van de verschillende EcoHeat combiketels.

Warmte Garantie Plan

In combinatie met het BUVA Warmte Garantie Plan hebt u ook nog eens 18 jaar lang zekerheid en kunt u bovendien tot 33% besparen op uw onderhoudskosten.

De BUVA EcoHeat combiketel is de beste investering voor uw project, met de hoogste EPC-reductie en Energie Index van Nederland. In combinatie met het BUVA Warmte Garantie Plan hebt u ook nog eens 18 jaar lang zekerheid en bovendien kunt u tot 33% besparen op uw onderhoudskosten.

De garantie houdt in dat, bij betaling van een vast bedrag per jaar, BUVA 18 jaar lang onderdelen levert ten behoeve van service en onderhoud, zonder aanvullende kosten. Voorwaarde voor de levering van de onderdelen is een 2- of 3-jaarlijkse inspectie/onderhoudsbeurt. Alle onderdelen en onderhoudssets zijn opgenomen in dit concept.

Deze garantieregeling wordt, in overleg, overeengekomen tussen opdrachtgever, gekozen installateur of onderhoudsbedrijf en BUVA. Hierbij wordt een periodiek bedrag per ketel gefactureerd.

Voor meer informatie, de mogelijkheden en voorwaarden, neem contact op met BUVA.

Buva webshop

Kijk voor meer producten van BUVA ook eens in de Buva-webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Bremen 5, 2993 LJ  BARENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.