Strada Hybrid

De Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen, indien gecombineerd met een warmtepompinstallatie.

Geplaatst door: Jaga Nederland BV

DBH (Dynamic Boost Hybrid)

Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Zowel bij niet-condenserend koelen (light cooling) als bij verwarmen levert de Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.

Nog geen warmtepompinstallatie? Kies dan voor Strada en laat je HR-ketel op zijn laagste watertemperatuur werken en dus op zijn hoogste rendement. Zo bespaar je direct op de energierekening. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp, door het Dynamic Boost Hybrid-systeem toe te voegen.

Low-H2O technologie

De Low-H2O technologie in Jaga radiatoren leveren veel voordelen op. Het toestel bevat onder andere tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator, is een stuk lichter en compacter én heeft een langere levensduur.

De voordelen van een Low-H2O radiator op een rij:

  • bevat tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator.
  • heeft geen zware stalen platen die eerst zichzelf moeten opwarmen.
  • is lichter en compacter.
  • reageert sneller op een vraag naar warmte doordat de warmte meteen aan de ruimte wordt doorgegeven.
  • verwarmt niet onnodig door wanneer de optimale binnentemperatuur is bereikt. Als er voldoende gratis warmte beschikbaar is – in de vorm van bijvoorbeeld zonlicht – dan stopt het toestel.
  • zorgt door haar kleine massa en snellere reactie dat het retourwater aan de cv-ketel warmer is.
  • heeft een langere levensduur.
  • kan op het einde van zijn loopbaan volledig gerecycled worden.
  • heeft, omdat ze veel lichter en kleiner zijn, al in de productie minder grondstoffen nodig.

Low-H2O radiatoren zijn dus een stuk beter voor het milieu omdat ze minder impact hebben dan traditionele radiatoren. Ze bieden comfort zonder warmte te verspillen. Het resultaat? Een stuk minder energieverbruik en dus een lagere CO2-uitstoot. Om een beetje een beeld te geven: Low-H2O radiatoren verlagen de CO2-uitstoot van een gemiddelde woning met circa 1.000 kg per jaar. 

Bekijk hier de productpagina van de Strada Hybrid

Bedrijvengids Geplaatst door
Jaga Nederland BV

Jaga Nederland BV

De Meerheuvel 6, 5221 EA  DEN BOSCH

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.