Woning infrarood

Geplaatst door: HeatXL infrarood verwarming

Welltherm infrarood verwarming glas

U kunt Welltherm infrarood verwarming glas panelen combineren met groenestroom geproduceerd door zonnepanelen voor milieuvriendelijke en goedkope verwarming van uw woning. Het resultaat is nul co2-uitstoot. de Welltherm infrarood verwarming glas panelen bereiken een uitstekend rendement doordat bijna alle energie in warmte wordt omgezet.

Gezonde warmte met Welltherm infrarood verwarming glas. de infrarood verwarmingspanelen verwarmen direct objecten en zijn dus de ideale oplossing voor de verwarming van uw woning. Het principe van infraroodverwarming zorgt voor een optimale temperatuur. infraroodverwarming is daarbij volkomen reukloos en geruisloos.

Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen, glad en van hoge kwaliteit. De bijbehorende frame's zijn in alle ral-kleuren verkrijgbaar. Het paneel is in vele uitvoeringen verkrijgbaar in mat of glanzend glas. Ook zijn er de Welltherm glaspanelen in de vorm van een spiegel. Alle versies van de verwarmingspanelen van welltherm zijn verkrijgbaar met of zonder een frame.

  • HeatXL is exclusief Benelux groothandel voor Welltherm infrarood verwarming glas. Wij leveren deze fraaie energie zuinige panelen aan installateurs en groothandels.
  • Laat uw fantasie vrij en creëer uw eigen paneel met een gewenste afbeelding of kies uw favoriete ontwerp uit een breed aanbod afbeeldingen die door ons worden voorgesteld.
  • Welltherm infraroodverwarming met glas afwerking is gemaakt van ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen hoge temperaturen, glad en van hoge kwaliteit.
  • Of u notities wilt schrijven of een persoonlijk bericht wenst achter te laten, dit paneel verwarmt comfortabel. Mat zwart van kleur. Dit paneel verwarmd de kamer gelijkmatig en ecologisch.
Bedrijvengids Geplaatst door
HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming

Spoorstraat 7, 4702 VV  Roosendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.